Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hova lett az az elmebeteg...

Hova lett az az elmebeteg széfes asszony aki több milliárddal károsította meg a társadalmat a zseniális baloldali találmányával a kórházi széffel? Nem kellett volna bezárni börtönbe?

Figyelt kérdés
Reméllhetőleg ez a sok szar, kunhalmi, gyurcsány, karácsony, stb Az életbe nem jut be a parlamentbe soha többé....
2017. dec. 18. 18:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Ez a legidiótább érv amit valaha hallottam.

Ez kb olyan mintha megölnél két embert a parkolóban és utánad még valaki megölne 4 et, és csak ő kerülne börtönbe olyan indokkal hogy ő kétszer annyi embert ölt te pedig megúsznád."

Az érv tökéletes, csak neked nem tetszik. A példád meg car. A jó példa az lenne:

Egy tolvaj minden egyes hónapban egyszer betör évek óta a tulajdonodba és minden létező értékedet ellopja, koldusbotra juttat magyarul, nem tudsz miatta sehová jutni míg ő szabadon garázdálkodik. Erre neked csak az az érdekes, hogy ki volt az az illető mondjuk tíz éve aki egyszer ellopta a lábtörlődet. Valóban igaz, hogy az is egy lopás volt ahogy te érvelsz, az is bűncselekmény volt, de hidd el bárki megkérdőjelezné az elmeállapotodat, amiért te a sorozatos szétlopás mellett azon a régi lábtörlőn meditálsz :DDD Na ezt tesszük a kérdezővel és már látjuk, hogy te pont ilyen szinten vagy.

2017. dec. 21. 19:11
 12/19 anonim ***** válasza:

"Hova lett az az elmebeteg széfes asszony..."

Horváth Ágnes az a szdsz-s ringyó?

-eltűnt mint szürke szamár a ködbe

2017. dec. 22. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
#7: Egyrészt, ez már csak ilyen. Megfigyelheted, hogy ha bárki a Fidesz ügyeiről kérdez, ugyanez van, csak fordítva. Másrészt, aki úgy indít egy kérdést, hogy "Hova lett az az elmebeteg széfes asszony...", az ne várjon komoly válaszokat. Mondjuk nem is vár, hiszen nem ez volt a célja.
2017. dec. 22. 23:11
 14/19 anonim ***** válasza:
#12: Na ja, ő legalább eltűnt. Dajcstómi meg a Flóri gyerek nem, ők még büszkék is a "teljesítményükre".
2017. dec. 22. 23:20
 15/19 A kérdező kommentje:
#4-es az én gyerekeim sosem voltak éhesek, de nem is gyurcsány-orbány-tól vártam, hogy jóllakassa őket, hanem ha megcsináltam őket fel is neveltem jóllakva. Gondolom egy fialásba berokkant félszerzet vagy, aki a kormányzó pártoktól vár csodát....
2017. dec. 23. 15:49
 16/19 A kérdező kommentje:
Egy vacak viszkis rablót azért nem kéne lecsukni 20 évre, ha egy ilyen nimfa elcsesz 100-szor annyit és felszívódhat büntetlenül.
2017. dec. 23. 16:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Kunce gabi legnagyobb "érdeme" az volt, hogy Táncos Gábort lecsukatta ártatlanul....Reméllhetőleg baloldal nem kerül be a parlamentbe soha többé....Még ha kunhalmi ágnes visít tök részegen röhögve sem....
2017. dec. 23. 16:10
 18/19 A kérdező kommentje:
#5 én voltam kórházban elég sokat, igaz nem brillekkel mentem mert nincs. A szaros gatyámat meg a 60 forintos fogkefémet senki nem lopta el de a nokia 5110-es telefonom sem. Sőt a laptopom is megúszta....Jó volna lecsukni azt az asszonykát...
2017. dec. 23. 16:20
 19/19 A kérdező kommentje:
A hülye genyó asszonyt nem ártana bezárni mielőtt szavazásra buzditják a népet.....
2017. dec. 30. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!