Szerintetek Orbán Viktor jól főz?
19-es.
A rendszerváltó politikai pártok számos tagjának sikerült megoldani a problémát. Illegális ellenzéki mozgalmakat hoztak létre már a '70-es években. Szamizdad, repülő egyetem. Egyetlen Fideszes politikus volt csak a tagja. De ő is ott hagyta a Viktort...
20-as.
Nem is értem miért írtam főiskolát? Mea culpa. Természetesen tisztában vagyok a végzettségével.
Kisz titkár volt nem csak kisz tag. A többi meg akkor derül ki ha majd nem lesz minden titkosítva a levéltárakban.
Egyébként én sem jártam egyházi iskolába, még sem voltam kisz tag. Tehát nem lettél automatikusan kisz tag. Azt választotta az ember.
23
Akkor ez különböző helyeken más és más volt. Mert engem senki nem kérdezett, én nem "döntöttem", első év végén csak kérték a tagdíjat.
És ha nem voltál kisztag, akkor nem jártál szombaton soha vetélkedőre, klubdélutánra, iskolai filmvetítésre sem? Mert azt a Kisz rendezte, kisztagoknak.
A többi amit írtam, ugyanúgy áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!