Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek Orbán Viktor jól főz?

Felkelhetetle kérdése:

Szerintetek Orbán Viktor jól főz?

Figyelt kérdés

2017. dec. 16. 22:07
1 2 3
 21/24 Josephine Harkay válasza:
Ez szerintem a hét legjobb vicce!
2017. dec. 21. 08:33
 22/24 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy hogyan főz, ugyanis még nem ettem nála. De! Egyik párt sem különb a másiknál, mind a saját pecsenyéjét sütögeti.;) Azonban Orbánék bevándorlási politikájával egyet értek. Úgy gondolom a magyaroknak elég volt a megszállásból.
2017. dec. 21. 08:39
 23/24 anonim ***** válasza:

19-es.

A rendszerváltó politikai pártok számos tagjának sikerült megoldani a problémát. Illegális ellenzéki mozgalmakat hoztak létre már a '70-es években. Szamizdad, repülő egyetem. Egyetlen Fideszes politikus volt csak a tagja. De ő is ott hagyta a Viktort...

20-as.

Nem is értem miért írtam főiskolát? Mea culpa. Természetesen tisztában vagyok a végzettségével.

Kisz titkár volt nem csak kisz tag. A többi meg akkor derül ki ha majd nem lesz minden titkosítva a levéltárakban.

Egyébként én sem jártam egyházi iskolába, még sem voltam kisz tag. Tehát nem lettél automatikusan kisz tag. Azt választotta az ember.

2017. dec. 21. 09:40
 24/24 anonim ***** válasza:

23

Akkor ez különböző helyeken más és más volt. Mert engem senki nem kérdezett, én nem "döntöttem", első év végén csak kérték a tagdíjat.

És ha nem voltál kisztag, akkor nem jártál szombaton soha vetélkedőre, klubdélutánra, iskolai filmvetítésre sem? Mert azt a Kisz rendezte, kisztagoknak.

A többi amit írtam, ugyanúgy áll.

2017. dec. 21. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!