A nyomor miatt van ennyi beteg ember Magyarországon? (elmebetegek, pedofilok, mentálisan zavartak)
"Lehet, bár én Erdélyben járva, főleg Kolozsváron nem nagyon találkoztam sóherekkel. Sőt az a város kimondottan fejlődik és nagyon jól néz ki."
Mivel Erdély a talán legfejlettebb része a "jóléti" románisztánnak így nyilván. :D
A többi része meg egy putri, ahol, a nyomor honol.
A pedofíliának és az elmebetegség és genetikai hajlam.
A "mentálisan zavart",ahogy te fogalmaztál ilyen viszont rengeteg van.Szerintem legalább minden 2.embernek van valamilyen diagnosztizálatlan mentális betegsége,amiről még akár az illető sem tud,nincs vele tisztában.
Ezek kialakulása viszont nagyon sokban függ a környezeti hatásoktól.Hogy milyen országban él az illető.
Pl lefogadom,hogy ahol jólét van,ott sokkal kevesebb a valamilyen szorongásos betegséggel élők száma.
A félelem a legnagyobb kártevő,az emberek mindentől félnek,a megélhetéstől,egymástól,az idegenektől,a betegségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!