Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egy pártot hogyan lehet...

Egy pártot hogyan lehet támogatni?

Figyelt kérdés
Lehet jelentkezni támogatónak XY párthoz, mint aktivista - segíteni a munkáját, támogatni a jelöltjeit. Ez a gyakorlatban mit jelent? Szórólap osztogatás meg matricázás?
2017. dec. 10. 20:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Párttól függ.

Ezt most leginkább a Kétfarkú Kutyánál lehet látni (illetve ott láttam nem rég), hogy aktivista az lehet szórólapos, 'kopogtató cédula' vagy aláírásgyűjtő, később akár 'standos' is, de lehet csak olyanra is jelentkezni, hogy van autód, és segítesz dolgokat meg embereket ide-oda vinni kampányidőszakban.

Szóval viszonylag sokszínű lehet a munka, attól függően mi vonzz inkább.

2017. dec. 10. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi. Hát, ezek a cédulás dolgok nekem annyira nem tetszenek, valami komolyabbra, értelmesebbre gondoltam. Ezek amiket írtál olyan "diákmunkás" feladatnak tűnnek. Autóm van, kérdés, hogy kiket kéne fuvarozni...matricázó fiatalokat ide-oda meg pár doboz szórólapot?
2017. dec. 10. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
DK-s nyugdíjasokat kellene fuvarozni tüntetésre, síppal, dobbal, nádi hegedűvel. Remélem nem gond, hogy néha kicsit véres a ruhájuk, amikor befejeződik a tüntetés, ilyen esetre húzzál fel az ülésekre valami mosható huzatot...!
2017. dec. 10. 21:40
 4/10 A kérdező kommentje:

:D :D :D és a csomagtartóban kell egy vizes vödör a műfogsornak, ázni.

Amúgy párttól függetlenül ilyenek ők.

Valami konszolidált embert még beengednék az autómba, de csürhét semmiképp.

2017. dec. 10. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Vigyél zacsit a letépett füleknek is... Általában csak akkor engedik el őket, amikor megnyugszanak az autóban hazafelé...
2017. dec. 10. 21:45
 6/10 A kérdező kommentje:

Na jólvan, majd szerzek egy kamazt...

Én valami kreatív-adminisztratív dologra gondoltam. Vagy ahhoz előbb el kell végeznem egy politológia szakot is?... Annyira nem érdekel a dolog.

2017. dec. 10. 21:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Nézd ki magadnak a pártot, és írj nekik egy mailt.

A Kétfarkúak minden megmozdulása kreatív, izgalmas...

2017. dec. 10. 22:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Lag.leg.leg.
2017. dec. 10. 23:29
 9/10 A kérdező kommentje:
A kétfarkú számomra nem opció, hanem egy viccközösség.
2017. dec. 11. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Úgy véled, hogy a Kétfarkúaknál nem tudnál "karriert" befutni, mert te attól különb vagy?

Akkor menjél a Fideszbe, oda gyűlnek a semmire nem való karrieristák...

2017. dec. 11. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!