Jobbik: Itt a vége?
Ezzel a címmel jelent meg tudósítás Volner János sajtótájékoztatójáról. Én is láttam erről beszámolót az ATV-ben, ahol Volner elég drámainak tűnt. Az Állami Számvevőszék ma közölte, hogy 330 millió forintos tiltott finanszírozással vádolja a Jobbikot. Ha az erre eső 660 milliós bírságot valóban be kell fizetniük, anyagilag ellehetetlenülnek és Volner szerint kérdésessé válik a 18-as választáson való indulásuk is. Mindez szerinte Jobbik betiltásának és a felszámolásának a kezdete.
A Fidesz liberálisból 180 fokot fordult át a jobboldalra, és lassan kitolja a Jobbikot a jobboldal széléről.
A Jobbiknak nem volt irányváltása, csak stílusváltása - ezt nem árt mérlegelni!
Ha a Jobbikot így akarják kinyírni, akkor egyetlen más párt sincs biztonságban ma Magyarországon!
Én a FIDESZ helyében kiirtanám az összes koszos áldemokrata jobbikos vezetőt. Családjukat pedig örökre száműzném hazánkból. Így gondolja ezt minden igaz magyar.
Hajrá FIDESZ!
Ez a köpönyegforgatás jutalma !
A párt 4 éven belül a szélsőjobbtól a liberálison át a balközépig minden ideológiát megjárt, ez még Orbánnak sem sikerült 40 év alatt. Gratula ! -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!