Mi a véleményetek Hidvéghi Balázs interjújáról az ATV-ben?
Azt sem tudja, h mit kamuzzon!
Sajnos nem tudom belinkelni.
Hidvéghi Balázs atv
Pár órája lett feltöltve. :D
Ez a neve a vidónak, kb pár órája tették fel. Az ATV youtube csatornája.
Teló nem tudom belinkelni sajnos, de megköszönném ha valaki belinkelné.
Nem a kérdésekre válaszol. Össze-vissza hablatyol előre bemagolt dolgot.
Pedig az a lány nem valami jó beforgatós kérdéseketvtesz fel. Nem annyira jó riporter (még). De így sem tudja megvédeni magát és a pártját, hogy megmagyarázza pontosan mi történt, és hogyan jöhetnek ki azok a bizonyos számok.
"Nem a kérdésekre válaszol."
De igen.
"Össze-vissza hablatyol előre bemagolt dolgot."
Nem.
"De így sem tudja megvédeni magát és a pártját, hogy megmagyarázza pontosan mi történt, és hogyan jöhetnek ki azok a bizonyos számok."
Nem is kell megvédenie. Azok a bizonyos számok korrektek.
(Kérem a lepontozást!)
Megnéztem de nem értem a kérdésedben lévő vádat hogy "kamuzott" volna.
A nemzeti konzultáció számai pedig hitelesek mivel ha másra nem is de arra jó hogy felmérjék mennyien értenek egyet ezzel az állásfoglalással, ezért értelmetlen volna kitalált számot írni oda. Eléggé logikus nem?
Ha nem így volna akkor már nem folyna a tv-ből sem a Sorosozás hanem mást találtak volna ki mivel nyilvánvaló lenne hogy ezzel már nem lehet megofgni sok embert
8#
Ez rossz nézőpont. Gondolj csak bele, ha igaz az a 400e visszaküldés.
Mit mondjon a kormány?
A 400e visszaküldöttből látszik, h senkit sem hitte el a soros tervet. Látjuk, h nem kell megvédeni Mo-ot és feleslegesen plakátoltuk tele többször is az országot. A konzultációt is feledlegesen csináltuk, így csak elpazaroltuk a sok pénzt...
Mivel senki sem ellenőrzi, h mennyi ív megy vissza, bármit mondhatnak. Jobban hangzik az, h rekordszámú ív ment vissza...
Nem tudjuk bizonyítani, Hadházynak viszont van felvétele, ahol egy ott dolgozó személy azt mondja h kb 400e...
Mivel gondolom nem a takarító beszél egy ilyen audit alkalmával az auditálóval, hisz ha dolgoztál gyárban, akkor ezt tudod. Hanem vezető beosztású illető, így erre lehet is hivatkozni.
Fidesz nem hivatkozik arra, h a felvétel nem valós, és h Hadházy felvételén nem valós. De normális választ mégsem adnak az okora.
Az említett videóban sem próbálja elmagyarázni, hogy hogy lehet h 3 helyből 3 helyen nem vezetnek nyipvántartást, csak ködösít. Ha nem tudja a választ mondja azt, ne kamuzzon mindenfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!