MKKP szerintetek hogyan kormányozná az országot?
Figyelt kérdés
2017. nov. 3. 20:39
21/23 anonim válasza:
Igen jobb lenne. Kifizetnek a 26 milliard adossagot es 3000 juro netto lenne az atlagkereset.:)
Kik finanszirozzak azt a partot? Kik vesznek mediaszereplest nekik? Az talan ingyen van?
22/23 33/6 válasza:
A fidesz óta tudjuk, hogy ha egy marék lepke kormányoz, az ország akkor is így-úgy elvegetál. Az ország a fidesz "dolgozása" ellenére még mindig létezik. A fidesz kártékony. Ha ezekből indulunk ki, a MKKP ragyogóan el tudna kormányozni, minden ágazat felvirágzana. Nézzétek meg a Haza Pártját is. A kétfarkú egy viccpárt, a fidesz abszurdutását karikírozza. Nahh, olvassatok utána ennek a Káslernek is. Az nem vicc. ( A Haza Pártja - Kásler Árpád. Ha bejut, orbán szorul)
23/23 anonim válasza:
Volt az az 5 buszmegálló, amit valami kormányos cég csinált. 5 buszmegállóra 5millió Ft-ot kaptak, tehát buszmegállónként egymilliót, és nem sikerült rájuk tetőt csináltatni. A kétfarkúak nem 1millióból buszmegállónként, hanem buszmegállónként 30ezer forintért tudtak tetőt rakni mindegyikre. Egyszer mondták, hogy náluk ha haverok csinálják, az pont, hogy olcsóbb. Szerintem ez tök jó!:) Meg én kedvelem őket tökre amúgy, szerintem jól csinálnák. Empátia kell a kormányzáshoz becsületesek is szerintem, és még van humoruk is. Meg asszem amúgy volt valami olyan hír is, hogy ültettek fákat valahol, az önkormányzat kiszedte, utána egy-két hét múlva visszaültettek olyan fákat, mint az mkkp-sek. Asszem , azt is az MKKP csinálta, majd utánanézek. De az is tetszett pl, bárki is csinálta, megdicsérem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!