"Majdnem államcsőd lett 6 év áldásos tevékenységük után... Vezetőik kommunista besúgók, KISZ-főtitkárok, III/3-asok voltak. A kis pártok, az LMP, a Momentum ugyanaz a mainstream, belvárosi elit, mint a Fidesz és az MSZP-DK. A Momentum aztán pláne, de ilyen a PM és az Együtt is."
Olyan mintha a védenceidről beszélnél...(Viktorciékról)
2017. nov. 1. 18:15
12/35 anonim válasza:
Nem épp a védenceim, a Fideszt ugyanúgy utálom, mint az MSZP-t, nincs sok különbség köztük, de tény, hogy az MSZP még rosszabb volt. Nekik még az államcsőd sem volt drága a hatalmon maradásért.
2017. nov. 1. 19:01
13/35 anonim válasza:
Ha MSZP-s vagy ballib vagy, fényévekkel közelebb állsz az ál-nemzeti Fidesz-KDNP-hez, mint én. Én tudom, hogy semmi közük a jobboldalhoz sem, én a legsúlyosabb büntetéssel sújtanám őket. Az autokráciának viszont nem sok köze van az életszínvonalhoz. Csak a legbutábbakat érdekli, milyen módon él jól. Szingapúrban máig diktatúra van, és a világ egyik leggazdagabb országa... Kínában is, és össze sem lehet hasonlítani Kubával. A Fidesszel nem az a baj, hogy autokráciát vezet, meg az álideológiájuk, sorosozásuk, hanem, hogy tönkreteszik gazdaságilag az országot.
2017. nov. 1. 19:05
14/35 anonim válasza:
"Nekik még az államcsőd sem volt drága a hatalmon maradásért."
Ezeknek a p tkányoknak meg SEMMI nem lenne drága a hatalomban maradásért
2017. nov. 1. 20:25
15/35 anonim válasza:
A Fidesz még nem ment el az államcsődig, ami sokkal rosszabb, mint hogy sokat lop valaki. Az MSZP csak osztogatni tudott, amíg majdnem csődbe ment az ország. Persze lehet, hogy az irigy ballibeknek jobb lenne mélyszegénységben élni abban a tudatban, hogy kicsit kevesebbet lopnak, de a normális embereknek nem.
2017. nov. 2. 10:20
16/35 anonim válasza:
A ballibek osztogattak és azért volt sz@r az országban.
A fidesz-horda fosztogat, azért sz@r az országban!
Felejtős mindkettő, mert kártékony, hazug, becstelen, tehetségtelen, megosztó mindkét csürhe.
2017. nov. 2. 11:31
17/35 anonim válasza:
Most is az ország 60%-a mélyszegénységben él, 20 meg elmenekült ez elől a maffia elől...
Te hol élsz? A Holdon?
2017. nov. 2. 13:03
18/35 anonim válasza:
Gagyi politika. A francotsem érdekli. Szavazzon az, akinek 8 anyja van 1 faluba 1 apától.
2017. nov. 2. 16:47
19/35 anonim válasza:
Utolso: ez a legrosszabb, amit tehetsz. Ha nem voksolsz, akkor is szavazol.
2017. nov. 3. 09:52
20/35 anonim válasza:
Döntsd el belenyugszol-e Magyarország ázsiai és afrikai migránsok általi megszállásába, vagy inkább védjük meg országunkat az agresszív idegen betolakodóktól? Ha ezt eldöntötted már tudod hogyan szavazzál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!