Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogsz szavazni 2018-ban?

Kire fogsz szavazni 2018-ban?

Figyelt kérdés

2017. szept. 7. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Amelyik a legjobb lesz számomra és a családom számára adókedvezmények, juttatások, stb témakörökben. A "nagypolitika" nem érdekel, de az igen, hogy mennyi marad a pénztárcámban.
2017. szept. 8. 09:11
 12/15 anonim ***** válasza:
62%

12-es,abszolút nem kötekedésből kérdezem,csak kíváncsi vagyok.

Ha nem érdekel a "nagypolitika",akkor az se érdekel,hogy milyen az oktatási rendszer,mit tanítanak a gyerekednek és hogyan,milyen az egészségügy,milyen a szociális háló,a jövőben milyen szövetségeseink lesznek,és azok milyen emberek,ha a gyereked a közszférában fog dolgozni ott milyen dolgok történhetnek vele,kirúghatják-e egy facebook posztért stb?

Szerinted tényleg el lehet annyira zárkózni a világtól,hogy csak a pénztárcád számítson?

Keresel annyit az adókedvezmények stb-nek hála,hogy ha úgy alakul átköltözz másik országban vagy lefizess embereket,hogy a családod jó körülmények között,biztonságban éljen?

2017. szept. 8. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:
80%

Pedig elég jól függetleníteni lehet magad a politikától. Régebben én is nagy híradó néző voltam, érdekelt minden mozzanat, aztán beleuntam. Sokkal boldogabb, nyugodtabb életem van, mióta nem foglalkozok vele, csak magammal és a családommal, barátaimmal, stb. A nagyobbik gyerekem óvodás, a kisebbik még előtte van. Nyilván figyelemmel követem a fejlődésüket, tanulmányaikat. Amúgy milyen az oktatási rendszer, ha már így kiemelted? Hamarosan úgyis iskolába megy majd a gyerek.

Az egészségüggyel tisztában vagyok, több kórházban is jártam sajnos, de mind rendben volt, bár valóban kevés volt a személyzet, ez így van. A szociális hálóval is, mivel közgazdász vagyok, nagyjából képben vagyok, van elképzelésem, hogy mire számítsak majd később, pont ezért takarékoskodok már a gyerekeimnek is előre.

A facebookos példát nem értem, nem tudom, milyen sztori az, nem is érdekel különösebben, de biztos megvolt az oka, ha valakit kirúgnak egy poszt miatt, biztos nem tetszett a feletteseknek. Erre most mit mondjak, ha valaki saját maga alatt vágja a fát, az előbb-utóbb így jár. Én sem szoktam nyíltan gyalázni a munkahelyemet, pedig vannak tapasztalataim alkalmatlan vezetőkről.

És igen, a pénztárca az első, hiszen abból élünk. Nem vagyunk szuper-gazdagok, de jól élünk, egyelőre nem tervezünk külföldre költözni, és még sok idő van hátra, amíg a gyerekek akkorák lesznek, hogy lehetőségük lesz rá. A lefizetős részt megint csak nem értem, egy átlagember nem igazán kerül ilyen helyzetbe.

2017. szept. 8. 14:44
 14/15 anonim ***** válasza:
37%
Csak a Fidesz-KDNP
2017. szept. 18. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó látni,hogy minden választ lepontoznak,meg azt is,aki nem szavaz senkire:D
2017. szept. 18. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!