Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem kellene most már azért...

Nem kellene most már azért leváltani a Fideszt?

Figyelt kérdés
Ez így nem mehet tovább. Úgy veszem észre túlbonyolítják ezt a legtöbben, hogy jaaaaj le kéne le kéne de kire???? Nincs kire:( De már olyan súlyos a helyzet, hogy ez érdekes, most komolyan? Bele kell csapni a lecsóba az ismeretlenbe aztán bizakodni a jobb jövőben. Most olyan mintha rettegve ücsörögnénk a pocsolyában csak azért mert nem tudjuk mi rosszabb jöhet ha kimerészkedünk belőle. Akkor benne kellene ülnünk örökre? Ez ostobaság.
2017. aug. 8. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

elég sok kihasználatlan lámpavas van Pesten...

Pár főbűnös szépen mutatna rajtuk

A sok lopás, aljaság után amit az Orbán rendszer okozott

Nekem elég tétel lenne látni...

2017. aug. 8. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek igaza van, de nehéz demokráciát csinálni demokraták nélkül.

Van nyugaton élő ismerősöm, akiről mindig tudtam, hogy ugyanarra a pártra szavaz. Aztán egyszer mondja: most a másikra szavaz. Kérdem, miért? Mert ezek már túl régóta vannak hatalmon, kezdenek elszállni, kell egy kis változás. Legközelebb majd megint rájuk fogok...

A demokratikus rendszereknek jót tesz, ha váltakoznak néha a kormányok. Jó, amelyik jobban csinálja, újrázzon egyet, de ne évtizedekig vezessen már egy párt egy országot! Akkor miért van többpártrendszer?

Szerintem is érdemes mostmár leváltani a Fideszt, akárkire szinte. Négy év múlva, ha ügyesek, jöjjenek megint ők, de 12 év szerintem sok egy pártnak egyhuzamban!

2017. aug. 10. 14:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De, egyértelműen, és ezeket soha többé nem engedni hatalom közelébe!
2017. aug. 10. 22:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon igaz, sajnos nem csinálnak demokráciát és a szavazóik nem demokraták.
2017. aug. 11. 18:18
 15/15 anonim ***** válasza:
48%
Látod kérdező nem történik semmi:) hasít a gazdaság nő a jólét mindenki nyaral es autót vesz (kivéve értelemszerűen a fejlődésről elzárt vidékeket Dél-Dunántúl Borsod Szabolcs). Ilyenkor nem számít a lopás. Most lehet igazán jól megszedni magadat:D
2017. aug. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!