Aki Val kérdése:
Ti melyik magyarországi politikai pártot kedvelitek?
Figyelt kérdés
Fidesz, KDNP, LMP, Együtt, PM stb. Esetleg melyikre szavaznátok 2018-ban?2017. aug. 5. 22:25
1/20 A kérdező kommentje:
Én az MSZP-t.
2017. aug. 5. 22:35
2/20 anonim válasza:
Gyűrűk Urát láttad?
"Oldal? Nem állok én senki oldalán, mert az én oldalamon sem áll senki."
Persze attól még elmegyek szavazni.
3/20 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele hogy a Fideszen kívül bármelyik jobb, szinte már csak jobb lehet ha más párt kerül kormányra, de én jelenleg a Jobbikban látok némi fantáziát és őket találom legalkalmasabbak az ország vezetésére.
4/20 anonim válasza:
Hát akkor te bebukod.
Jobbik, ha nagyon felpuhulnak, vagy összefognak valamelyik hulladékkal, marad a Fidesz.
5/20 anonim válasza:
Különösképp egyiket se.
Jobbikra szavazok.
6/20 anonim válasza:
Nem kedvelem egyiket se, de a fideszre fogok szavazni.
7/20 anonim válasza:
Leginkább az LMP- t, bár a Jobbiktól sem idegenkedem úgy, mint régebben.
8/20 anonim válasza:
Kedvelni már egyiket sem, kedveltem a Fideszt, a Jobbikot, kedveltem az LMP-t, mindkettőre szavaztam is, mindkettő elárult, jövőre maradnak a szocik.
10/20 anonim válasza:
Hát úgy egyiket sem. A fideszt és a jobbikot gyűlölöm, az "ellenzék" meg rendszeresen tesz tanúbizonyságot életképtelenségről, mi több zsigeri retardáltságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!