Az Mszp-nek mennie kell! Vélemények?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 14:42
11/25 anonim válasza:
Már eddig is sikeresen tönkre tették az országot és a benne élőket,menniük kell,minél hamarább annál jobb!
12/25 anonim válasza:
Igen, mennie kell. Így határozott Josip Tot és Kaya Ibrahim.
13/25 anonim válasza:
Nekem van egy osztálytársnőm, aki full MSZP-s, mert a szülei bebeszélték neki, hogy hát az Orbán milyen rosszember.És kajak azt mondja a csaj, hogy mennyit javult az életminőségük és mennyire nőttek a családja lehetőségei, emellett érdemes megemlíteni, hogy tönkrement a vállalkozásuk, nincs munkájuk, de nincs baj mert exkommunista nagypapi pénzeli őket... MSZP csak szítja az egész rendszert és játsszák a fejüket, hogy ellenzék így úgy ahelyett hogy végre együttműködnének. Ha a szavazás után nem ismerik be, hogy semmi keresni valójuk nincs a parlamentbe, akkor ez már tényleg csak makacsság. Fiatal, tanult (nem csak bölcsész és politológus végzett) emberek kellenek oda, akiknek nem a pénz meg a hatalom a lényeg. Tudósokat, filozófusokat és környezetvédőket a parlamentbe! Elég volt a sok "hadd mentsem meg az országot végeztem általános iskolát" emberekből!
14/25 anonim válasza:
Teszküónak meg maradni kéne, mert nem hiányzik sztem senkinek az 1000+ Ft/k húsár. És az összes párt maffiás, mit gondoltatok, annyi pénzért talán nem ölik egymást az emberek?! MSZP pedig lehet hogy elqrta, de legalább csinált valamit, de az ellenzék meg csak mondani tudja azóta is hogy xar, és semmi program. Meg mutogatni mindenkire, had ne idézzem a reklámot. Mónikashowba való ez, nem kormányra!
16/25 anonim válasza:
A legszebb az lenne ha mindegyik menne.Az mszp és az szdsz már halott pártok.A jövőbe igazából a fidesz és a jobbik fog megmaradni.A fidesz is csak akkor ha jól teljesít ebben a 4 évben.Ha nem akkor biztos, hogy meghal hiszen nem lehet már mire fogni, hogy miért nem csinálnak semmit.De ha jók lesznek akkor egyértelműen maradnak.A jobbik is maradni fog amíg magyarország tele van mocskos cigányokkal.
17/25 anonim válasza:
Arra gyanakszom, hogy a Fidesz a legrafkósabb, és attól félek, hogy még az itteni véleményünket is nyilvántartja. Szerintem ezek a csalások nem olyan egyszerűek, hogy egyetlen párt kezében lennének. A lebuktatásoknak is más oka lehet. Pl. valakinek nem fizetett a leleplezett személy százalékot vagy átlépett valamilyen határt etc. Tény, hogy Magyarországon nagyon erős a korrupció, talán mindenkit érint, aki egy kis hatalomhoz jut. Megszokták a vezetők.
18/25 anonim válasza:
Az Mszp-nek át kellene adnia a helyét egy igazi baloldali pártnak, amiket eddig kiszorított a politikából sunyi módszereivel. Sajnos kevés esélyt látok rá, hogy ez megtörténhessen, ezek maguktól nem fognak eltakarodni.
19/25 anonim válasza:
Hova menjenek?
Maradjanak itt, és feleljenek mindenért!
20/25 anonim válasza:
Hát, sztem is húzni kell. Igaz én már kaptam 2 év felfüggesztettet antiszemita megjegyzések és garázdaság miatt az MSZP-sek miatt :D:D
Ez gáz xD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!