Kedves kérdező!
Azért érdeklődtem, hogy mely pártra szavazol, mert jellemzően a DK és a PM szavazói jönnek a diktátorosdival, illetve az "Orbán kezelésre megy" állítással. Ezek szerint a böszmétől és a szelfizős csávótól átpártolt egy rész a Momentumhoz. :D
Nem mintha azok sokkal jobbak lennének.
Mondta egy nem FIDESZ szavazó.
Kérdező:
hagyd ,egy igazi Fideszes pontosan ilyen: másra mutogat ("azemútnyocév), mert azzal takarja a saját sikertelenségét. Pontosan ennyit is érnek. Semmivel se jobbak, sőt sokkal rosszabbak, mint 2002-tol 2010-ig a szocik voltak.
Tessék, elismerem, hogy az egészségügy romokban, az oktatás visszafelé fejlődik, és a kormány korrupt.
Arra mutatok rá, hogy a te általad képviselt szint a béka segge alatt van. Az a paranoia jellemző rád, ami egy gyógyszerrel kezelt betegre.
Kíváncsi volnék arra, hogy mely diktátorral tárgyalt a miniszterelnök. Putyin nem az, ő a mai világ legtehetségesebb politikusa. A romokból ismét világhatalommá fejlesztette Oroszországot, az oroszok sokkal jobban élnek, mint előtte.
Hamarabb lesz nálunk is NATO puccs, minthogy kirakjanak minket az EU-ból, ebben biztos vagyok.
Egyébként sokáig erősen támogattam a Jobbikot, mostanában a cukisodás miatt kezdem elveszteni a hitem bennük, de még rájuk szavaznék.
Ui: Kérlek áruld el, a momentum hogyan oldaná meg ezeket a problémákat? Eddig csak azt hallattuk tőlük is, amit az LMP kivételével az egész baloldaltól folyamatosan: meg kell oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!