Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért népszerű a Fidesz?

Miért népszerű a Fidesz?

Figyelt kérdés
A rengeteg sikkasztás ellenére?

2017. jún. 8. 07:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

"#7 az aztán tényleg komoly volt, hogy 25%-ról felvitték 27-re"

Igen, nagyon komoly volt, máig nem térek magamhoz.

Kb a többi érvük is ennyire valós és objektív, ne felejtsétek el az 500 forintos telefonadót, az is nagyon komoly volt, családok kerültek utcára az 500 forint miatt!!! 4!4

2017. jún. 8. 10:30
 12/24 anonim ***** válasza:

11:

A telefonadó margójára: Tudod, az a telefonadó, ha vállalkozásról van szó máris 3500 Ft körül lett. Mi egy kis családi vállalkozást viszünk, s mivel akkoriban amikor megrendeltük a céges mobilokat, kaptunk lehetőséget hogy 10 sim kártyát szinte ingyen igénybevegyünk, hozzá egyszerű, de használható telefonokkal. Tudod, az ember nem hülye és felvettük a sim-kártyákat, adtunk a gyerekeknek is telefont, épp itt volt az ideje akkor s így magunk között ingyen tudtunk beszélni. Amikor behozták a telefonadót, onnantól mind a 10 kártyára ment a havi 3500 Ft, egyenként. Tudom, mi "maszekok" amúgy is menjünk a francba...

Csak tudod - ahogyan a bankokkal kapcsolatban is így volt - arról ment a nagy kormányzati duma, hogy a "multikat megadóztatjuk, meg a bankokat".... "neeem, nem terhelhetik át a fogyasztóra, neeem"

..... szerinted?

Ahogyan a folyamatos szolgáltatási ÁFA-csökkentések sem okoznak árcsökkenést jellemzően. Láttál mostanában olyat hogy valami olcsóbb lett?

2017. jún. 8. 12:12
 13/24 anonim ***** válasza:
Ui: a telefonadós sztori végéről lefelejtettem, hogy a sim-kártyákra még kb. másfél év hűség volt, ami azt jelenti, hogy nagyjából félmillió Ft-ot fizettünk be mire lejárt. És tudod hány ilyen ügyfél volt/van? A telefonadó valóságos kasza a semmire a kormány részéről. Olyan sáp, amit teljes egészében a lakosság fizet meg, holott itt sem erről volt szó.
2017. jún. 8. 12:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Most olvastam egy HVG cikket,miszerint a Fidesz a legellenszenvesebb párt:D

Akkor hogy is van ez?

2017. jún. 8. 12:24
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
2017. jún. 8. 12:25
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ érdekes módon ki végzi a kutatást. Emlékezzünk az olimpia támogatottságát mérő adatgyűjtésről. Az egyik óriási támogatottságot hozott ki, míg a másik elutasítottságot. Végül az aláírásgyűjtés eredményéből mindenki rájöhetett, hogy az egyik nyilvánvaló kormánymegrendelés gyanúját veti fel, csak a hülye nem látja.
2017. jún. 8. 12:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"hatására egyre több ismerősöm éljenzi Orbán Viktor azon döntését, hogy a nyugati EU-s tagállamokkal szemben mi nem engedünk be senkit sem. "

Hát könnyű úgy nem beengedni senkit sem, hogy ide nem akar senki jönni.

2017. jún. 8. 18:50
 18/24 anonim ***** válasza:

"#7 az aztán tényleg komoly volt, hogy 25%-ról felvitték 27-re."

Igen az volt. Főleg annak tekintetében, hogy 2 hónappal előtte még "drasztikus adócsökkentést" ígértek, 2007-ben meg ti voltatok kiakadva a 300 ft-os vizitdíj miatt..

2017. jún. 8. 23:42
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen vállalkozás az, ami nem bír el 3500 forintot alkalmazottanként.

Gagyi?

2017. jún. 9. 00:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Nagyon érdekes, hogy akik mind utálják Orbánt, azok sorra ide tudnak kommentelni. Ha az internetes fórumokat megnézzük, akkor a kommentelők 80%-a nagyjából a Fidesz és Orbán Viktor ellen van. Valahonnan mégis van 2 és félmillió szavazója a 8 millió választópolgárból. Én ebből azt a következtetést tudom levonni, hogy az a két és félmillió ember azért elégedett, és szavaz továbbra is rájuk, mert dolgoznak, kihasználják a lehetőségeket, és sikerül előre lépniük. Akik meg nem tudnak változtatni, nem képesek arra, hogy bármit is előteremtsenek önerőből, azok kommentelnek a neten. Saját tapasztalat: egyik nagyon közeli ismerősömnek el kellett költözni vidékről nagyvárosba, hogy legyen munkája, de meg merte lépni. Egy munkaközvetítő cégen keresztül talált munkát, egy lerobban, lét szobás házban laktak öten, amely tele volt mesztelen csigákkal és beázott. Nem szórta soha eszetlenül a pénzt, de hónap végére számolgatnia kellett, hogy 1000 forintból hogyan oldja meg az utolsó héten az ennivalót. Egy 2007-ben történt. Mára megtehette azt, hogy felköltözött a fővárosba, saját vállalkozása van, és nem mondom, hogy a felső 10.000-hez tartozik, de eléggé sok mindent megengedhet magának, most vett 1 millióért egy használt autót, bővíti a vállalkozását. Tavaly Barcelonában volt nyaralni és futballmeccsen, idén Horvátországba megy. Ezek mellett vele lakik a tizenhét éves lánya, akinek bevállalta, hogy fizeti az egyetemi tandíját, aki jogot szeretne tanulni, ha a lány elmegy az egyetem mellett dolgozni. Amikor megkérdeztem tőle, hogy kire fog szavazni jővőre, akkor azt mondta, hogy a Fideszre és Viktorra. Kérdeztem, miért? Azt mondta, hogy ő eddig is mindig rájuk szavazott. Hozzátette azt is, hogy amikor az MSZP volt hatalmon, akkor alig tudott megélni, napról napra kellett számolgatni a kevés pénzét, ma már sokkal jobb neki, és úgy érzi, hogy egyre jobb és jobb lesz. Nem ért a politikához, nem is követi napi szinten, csak azt tudja, amit a lánya meg szokott említeni. Azt hiszem, ez számít igazán, hogy mennyivel jobb lett az élete. Nem kell kuporgatnia, megengedhet magának olyan dolgokat, amelyeket korábban nem. Nem az számít, hogy mennyi stadion épül, hogy nyitva vannak-e a boltok vásárnap, vagy hogy az NGO-knak fel kell-e tüntetniük következmények nélkül, hogy kik támogatják őket.
2017. jún. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!