Miért népszerű a Fidesz?
"#7 az aztán tényleg komoly volt, hogy 25%-ról felvitték 27-re"
Igen, nagyon komoly volt, máig nem térek magamhoz.
Kb a többi érvük is ennyire valós és objektív, ne felejtsétek el az 500 forintos telefonadót, az is nagyon komoly volt, családok kerültek utcára az 500 forint miatt!!! 4!4
11:
A telefonadó margójára: Tudod, az a telefonadó, ha vállalkozásról van szó máris 3500 Ft körül lett. Mi egy kis családi vállalkozást viszünk, s mivel akkoriban amikor megrendeltük a céges mobilokat, kaptunk lehetőséget hogy 10 sim kártyát szinte ingyen igénybevegyünk, hozzá egyszerű, de használható telefonokkal. Tudod, az ember nem hülye és felvettük a sim-kártyákat, adtunk a gyerekeknek is telefont, épp itt volt az ideje akkor s így magunk között ingyen tudtunk beszélni. Amikor behozták a telefonadót, onnantól mind a 10 kártyára ment a havi 3500 Ft, egyenként. Tudom, mi "maszekok" amúgy is menjünk a francba...
Csak tudod - ahogyan a bankokkal kapcsolatban is így volt - arról ment a nagy kormányzati duma, hogy a "multikat megadóztatjuk, meg a bankokat".... "neeem, nem terhelhetik át a fogyasztóra, neeem"
..... szerinted?
Ahogyan a folyamatos szolgáltatási ÁFA-csökkentések sem okoznak árcsökkenést jellemzően. Láttál mostanában olyat hogy valami olcsóbb lett?
Most olvastam egy HVG cikket,miszerint a Fidesz a legellenszenvesebb párt:D
Akkor hogy is van ez?
"hatására egyre több ismerősöm éljenzi Orbán Viktor azon döntését, hogy a nyugati EU-s tagállamokkal szemben mi nem engedünk be senkit sem. "
Hát könnyű úgy nem beengedni senkit sem, hogy ide nem akar senki jönni.
"#7 az aztán tényleg komoly volt, hogy 25%-ról felvitték 27-re."
Igen az volt. Főleg annak tekintetében, hogy 2 hónappal előtte még "drasztikus adócsökkentést" ígértek, 2007-ben meg ti voltatok kiakadva a 300 ft-os vizitdíj miatt..
Nem tudom milyen vállalkozás az, ami nem bír el 3500 forintot alkalmazottanként.
Gagyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!