Hányingerem van a politikától. Ti is vagytok így?
Figyelt kérdés
TV-m már régen nincsen. Hírportálokról szoktam tájékozodni, de már ott tartok, hogy ha meglátok egy csalógató cikket rögtön be is zárom vagy meg se nyitom. Csak felbosszantanám magam rajta. Ha visszagondolok az elmúlt 10 évre az életemből, semmit nem kaptam az államtól, csak több adót meg idióta bürokratikus rendszert (pl. egy gázbojler cseréhez ne tudjátok meg mi minden hurcával jár).2017. jún. 3. 18:39
1/4 anonim válasza:
Nekem az undorító emberektől van hányingerem, akik megrontják a politikát, ami lehetne értelmesebb is, ha ők nem lennének vagy nem lennének olyanok.
2/4 anonim válasza:
"pl. egy gázbojler cseréhez ne tudjátok meg mi minden hurcával jár"
Gázbojler cseréjéhez elsősorban egy jó gázszerelő kell, például Mészáros Lőrinc. 👍
3/4 anonim válasza:
jaj 2 es hát ő már nem szerel gázt, ő maga a gáz
4/4 anonim válasza:
Semmit nem kaptál az államtól? Nem használtad az utakat, a tömegközlekedést, az egészségügyet, a gyereked nem járt iskolába, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!