Ki szerinted magyarországon a legmegfelelöbb politikus, kit szeretnétek?
Kiváncsiságból hogy ti mitgondoltok ki lenne a legjobb ember akit miniszterelnöknek szeretnétek,
Én Gyurcsányt :DDD ö legalább kimonta hogy nem csináltak semmit, nincs vele baj jó ember szerintem.
ok ok
igen én is tudom :D hogy lebukot csak mondtam hogy legalább kimonta :D
kösz a választ
igy van ööö nagyot nőt a szivemben :DDD
ö a másik kedvenc még a fizetését se vette fel remek ember.
Ameddig nincs érzékelhető növekedés a világgazdaságban, egy ötvenes, kopaszodó, szürke öltönyt viselő közgazdászt, akine még a nevét sem jegyezném, meg, lehetőleg egy, a legszigorúbb értelemben vett ideológiailag teljesen semleges szakértői brigáddal, akik azt tennék, amit kell.
Ha normális lenne a helyzet, akkor egy hiteles, liberális politikust, csak kár, hogy Árpi Bácsi már öreg, más meg nehezen jöhet szóba.
Én is bírtam egy ideig Bajnait, csöndben csinálta a dolgát, és azt jól is. Ő mondjuk megfelelő lett volna továbbra is...
Viszont amikor lesüllyedt óvodás szinte az alakulóülésen, és ócsárolta Vonát és az egész Jobbikot, nah ott óriásit zuhant a szememben. Egy gerinctelen alak.
Jelenleg nem tudom ki lenne a legalkalmasabb. Megvárom, hogy a Jobbik mit fog alakítani, mert a többi párt közül nincs megfelelő ember.
ja, nem vették fel a fizetésüket, mert már loptak eleget.
Nehogy má'x@ros hatszázezret vegyen fel, mikor többszáz millát rejt a páncélszekrény. Többszörösen felvették már előre a fizetésüket, nem kell őket fényezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!