Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti mit csinálnátok, ha egy...

Ti mit csinálnátok, ha egy ország miniszterelnökévé választanának titeket és sok álmotokat valóra válthatnátok?

Figyelt kérdés

Egy kis faluban lakom és gyerekkoromban mindig arról álmodoztam,hogy egy saját stadionom van,ami közvetlenül házam mellett van és ahová bármikor bemehetek és úgy kezelnek ott engem ,mint egy nagyurat.

Még egy saját kisvasútat és építtetnék magamnak,mert imádom a vonatokat :)

Na meg egy saját várat is csináltatnék magamnak vagy beköltöznék egy meglévőbe és onnan néznék szét a kis hazámon.

Tudom,hogy ezek a valóságtól nagyon elrugaszkodott álmok és csak egy álomban,mesében válhatnának ezek valóra,mert ilyen birka nép nincs a világon,aki nem zavarna el ilyesmi miatt egy megválasztott miniszterelnököt.

ti milyen álmaitokat valósitanátok meg?

2017. ápr. 29. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Szánalmas életed lehet hogy mást akarsz másolni. Még önálló ötleted sincs?
2017. ápr. 29. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ha miniszterelnök lennék ország minden horgászvizéből kirtanám a törpeharcsát kerül amibe kerül. Még ha Imf hitelt is kellene felvenni. Véghez vinném bármi áron.
2017. ápr. 29. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Megszüntetném a közmunkaprogramot, az FHT.

A megmaradt pénzből tudnék adókedvezményeket nyújtani, plusz valszeg lenne, aki így elmennek dolgozni, ami pörgetné a gazdaságot, csökkenne a munkarrő hiány.

2017. ápr. 29. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

200 bruttó ig elengedném az adózást és törvénybeiktatnám a munkáltatónak hogy a bruttót fizessék ki a munkavállalóknak.

közmunka helyett ingyen oktatás amit akarnak tanulni az emberek és összejön elég ember

vagyis többkulcsós adó plusz támogatnám a kisvállalkozásokat adókedvezménnyel

szép kártya pedig áfa kedvezmény lenne a 200 alatti keresőknek 10% áfa 27% helyett

széchenyi terv eu pénzből

2017. ápr. 29. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azért ettől jobb dolgokat csinálnék mint a példaképed másolása. :)
2017. ápr. 29. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nincs fantáziája más ötleteit lopja.
2017. ápr. 29. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:

stadiont építenék a telekszomszédságomba mert a foci xar de nekem tetszik

kisvasútat építtetnék a településemre mert amikor még ügynöktanonc voltam azzal mentünk az úttörőklubbal

dohányboltot nyitnék a haveroknak mert hát nekik is élni kell valamiből dolgozni meg nem szeretnek úgy ahogy én se

koalícióra lépnék a hűdekeresztényekkel mert akkor meglenne a 2/3 és gond nélkül diktatúrát fabrikálhatnék egy friss demokráciából

bezáratnám vasárnap a boltokat mert nekem nem kötelező megjelenni a munkahelyemen főleg ha kínosak a munkatársak kérdései, aztán eltörölném mert rájönnék nem elég szilárd ez a diktatúra és még emlékszik a nép a demokráciára bár csak homályosan

ja nem ezt már megcsinálták, bocsi

2017. ápr. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!