Ti mit csinálnátok, ha egy ország miniszterelnökévé választanának titeket és sok álmotokat valóra válthatnátok?
Egy kis faluban lakom és gyerekkoromban mindig arról álmodoztam,hogy egy saját stadionom van,ami közvetlenül házam mellett van és ahová bármikor bemehetek és úgy kezelnek ott engem ,mint egy nagyurat.
Még egy saját kisvasútat és építtetnék magamnak,mert imádom a vonatokat :)
Na meg egy saját várat is csináltatnék magamnak vagy beköltöznék egy meglévőbe és onnan néznék szét a kis hazámon.
Tudom,hogy ezek a valóságtól nagyon elrugaszkodott álmok és csak egy álomban,mesében válhatnának ezek valóra,mert ilyen birka nép nincs a világon,aki nem zavarna el ilyesmi miatt egy megválasztott miniszterelnököt.
ti milyen álmaitokat valósitanátok meg?
Megszüntetném a közmunkaprogramot, az FHT.
A megmaradt pénzből tudnék adókedvezményeket nyújtani, plusz valszeg lenne, aki így elmennek dolgozni, ami pörgetné a gazdaságot, csökkenne a munkarrő hiány.
200 bruttó ig elengedném az adózást és törvénybeiktatnám a munkáltatónak hogy a bruttót fizessék ki a munkavállalóknak.
közmunka helyett ingyen oktatás amit akarnak tanulni az emberek és összejön elég ember
vagyis többkulcsós adó plusz támogatnám a kisvállalkozásokat adókedvezménnyel
szép kártya pedig áfa kedvezmény lenne a 200 alatti keresőknek 10% áfa 27% helyett
széchenyi terv eu pénzből
stadiont építenék a telekszomszédságomba mert a foci xar de nekem tetszik
kisvasútat építtetnék a településemre mert amikor még ügynöktanonc voltam azzal mentünk az úttörőklubbal
dohányboltot nyitnék a haveroknak mert hát nekik is élni kell valamiből dolgozni meg nem szeretnek úgy ahogy én se
koalícióra lépnék a hűdekeresztényekkel mert akkor meglenne a 2/3 és gond nélkül diktatúrát fabrikálhatnék egy friss demokráciából
bezáratnám vasárnap a boltokat mert nekem nem kötelező megjelenni a munkahelyemen főleg ha kínosak a munkatársak kérdései, aztán eltörölném mert rájönnék nem elég szilárd ez a diktatúra és még emlékszik a nép a demokráciára bár csak homályosan
ja nem ezt már megcsinálták, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!