2018-tól az MSZP-nek kellene kormányozni?
Figyelt kérdés
1994-1998 MSZP
1998-2002 Fidesz
2002-2010 MSZP
2010-2018 Fidesz
és így egálban vannak
Most úgy lenne igazságos, hogy a fideszesek visszaadják a pályát az MSZP-nak, hogy ők is játszhassanak egy ideig.
Persze vannak új játékosok is (Jobbik, LMP...), akik eddig csak a pálya széléről figyeltek, bekiabáltak és most már ők is szeretnének kormányozni, átvenni a régi játékosok helyét.
2017. ápr. 18. 14:11
2/20 anonim válasza:
Elég a szocikból, még sok is volt!
3/20 anonim válasza:
Orbánnál még ők is különbek voltak. Nem értem miért ők a mumusok. Ennyire agyhalott egy népet ...
4/20 anonim válasza:
Én arra szavazok fiatalként mindkét párt és emberei tűnjenek el, különben én tűnök majd el :).
5/20 anonim válasza:
utolsóval egyetértek :) sok szép ország van még a világon, ráadásul egy mindenhol keresett Diploma lesz a kezemben nemsokára
6/20 anonim válasza:
A fidesz már annyira megerősítette a pozícióját, és meggyengítette az ellenzéket, hogy egyik pártnak sincs esélye most már velük szemben.Bár én örülnék neki, ha valaki leváltaná már őket, de sajnos lehetetlen.
7/20 anonim válasza:
Nem igazán. Az lenne a legjobb, ha a Fidesszel együtt eltűnnének.
8/20 anonim válasza:
Akkor nem lesz újra gázár emelés de migrán-pomogács annál több ...
9/20 anonim válasza:
Az lenne az igazságos, ha a Fideszesek és az MSZP-sek együtt ülnének.
10/20 anonim válasza:
Isten ments ! Az a világvágével érne fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!