Ma kaptam meg a brüsszeles kérdőívet, már ki is dobtam.
Illetve nem.
A hátulja üres, arra írtam fel, hogy mit kell vásárolni, és amikor hazajöttem a boltból, akkor dobtam ki.
Szerintem komolyan kellene venni a válaszokat, nem tudom a kérdező mit fog fel ezekből, de lehet, hogy valóban nem tudja miért is kellene megállítani Brüsszelt.
Ezt röviden nem lehet leírni. Az orbán a hatalmát akarja megtartani és ezért folyamatosan készenlétben fogja tartani az országot.
Mindig újabb és újabb ellenséget talál ki, akivel ijesztgethet és szerinte ez összekovácsolja mellette a népet.
A híreket ő, vagyis a janicsárjai gyártják és csak az őt dicsérő az aktuális ellenséggel megfélemlítő híreket gyártanak. Az emberek többsége nem tud komolyabb elemzéseket olvasni, egy tanulatlan embernek pl. a CEU - mostani világbotrány - nem mond semmit.
Tehát az ország siralmas állapotáról nem beszélnek, a 4 millió szegényről, akinek az élelmiszerbeszerzés is gond szintén hallgatnak, az egészségügy már albán, román szinten van, az oktatás borzalmas, a fiatalok menekülnek. Minden 6. magyar gyerek már külföldön születik, kb 500 ezer fiatal ment el. 1956-ban csak kb 100 ezren menekültek !!
Közben pedig lopják az EU-s pénzeket. Ő a leggazdagabb ember magyarországon. A Mészárosok, Garancsik neki és családjának gyűjtik a pénzt. A Putyin meg zsarolja valamivel, azért lett hirtelen az orosz-ellenességéből Putyin seggnyaló. A volt szoci országok közül mi nem fejlődtünk, sőt az EU-s pénzek ellenére romlott a magyarok munkahatékonysága, termelékenysége, az államadósság nem csökken, stb.
Siralmas a helyzet és folyamatosan romlik. Ez már nem demokrácia, hanem diktatúra, bár még nem jár börtön ha pofázik valaki, legfeljebb a munkáját veszti el és még nem gyilkolnak - néhány gyanús esetet nem számítva, mint a putyini Oroszországban. Abszolút ellentétes az európai közös elvekkel. Brüsszel látja ezt és próbál orbán ellen lépéseket hozni, de alapvetően ez nem az ő dolguk lenne, hanem a mienk. Mi szavaztuk meg és mi nem zavarjuk el, még ma is a legnépszerűbb magyar politikus. Ez a gyűlöletkeltés nagyon közel áll a magyarok érzéseihez. Kb. dögöljön meg a szomszéd lova is, ha az enyém megdöglött. Ezért amíg az orbán él ez így lesz ebben az országban. Folyamatos harcban fog állni a világgal, de ez nekünk szól. A katonáit kell állandó harcra buzdítani, akkor lesz a hatalma egyre nagyobb és úgy tud egyre többet lopni, meg a hülye stadionjait építgetni, amik üresen állnak.
A külföldön élő barátaim már letagadják a magyarságukat, annyira megalázó kint magyarnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!