A Momentum szimpatikus valakinek? Van esélyük? Az egykori SZDSZ szimpatizánsok szimpatizálnak velük. Van esélyük?
Magyarországon van kb. 350 ezer (200001 :D) "szabad, demokrata"
Rajtuk veszekszik az Együtt-PM, Fodor Gábor, az LMP és a DK nagy része.
Úgy néz ki, hogy mindenki 3 külön-külön indul majd.
Márpedig a libsik annyian vannak, hogy arra képesek, hogy 1 db pártot bejuttassanak a parlamentbe, nem többen.
Ha többet akarnak, kiesnek.
Nincs esélyük. Az olimpia ügyet is csak kihasználták, hogy ismertséget szerezzenek, és erre egyre többen rádöbbentek.
Én egyébként a kutyámat nem bíznám rájuk, nem az országot.
Nekem szimpatikus, es kozuk nincs az egykori SZDSZhez. Egy teljesen mas korosztaly, mas gyokeru emberekkel, a vezetojuk pl. Fideszes csaladbol jon.
Hogy mennyi eselyuk van az majd kiderul. A programjukat nem ismerjuk, igy nem lehet megmondani milyen a politikai iranyultsaguk.
Persze a habonyista papapajkommando elkezdte az szdsz-ezest, mert jobb otletuk nincs, de nem kell nekik hinni, akkor is hazudnak ha kerdeznek.
Ugyan már, ezek a kispárti programok nem érdeklik az embereket.
Alkotott már programot a Párbeszéd, a DK, az Együtt, a MoMa (Bokros), az LMP, és még sorolhatnám, mindegyik ír valami felületes, sablonos szöveget, hogy hogyan lehetne helyreállítani többek között az egészségügyet, nem is egy részletesebben taglalja, mint a Momentum honlapjára feltöltött szösszenet.
Kérdezem én, hogy a Párbeszéden pl. milyen fogást lehet találni? Van programjuk, van polgármesterük (Karácsony Gergely), nem keveredtek bele nagyobb botrányokba, mégsem kell az embereknek egy ilyen liberális kispárt.
A Momentum nem alkotott véleményt sok kérdésben, mégis látszik, hogy liberálisok, ugyan az a fazon, mint a PM vagy az Együtt.
Az SZDSZ sem azért volt egy 5%-os párt, és azért utálták az emberek, mert mindenről olyan kifordított, liberális véleménnyel volt, hogy normális ember felháborodott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!