Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán...

Mit szóltok ahhoz, hogy Orbán Viktor reggel 8-ra Szegeden lesz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 29. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
?
2017. jan. 29. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Megcsináltuk! Szeged jobban teljesít!
2017. jan. 29. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Én meg már 7-kor Győrben, na? Minek megy oda egyébként?
2017. jan. 29. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Utána nézzem közbe. Írhattad volna, hogy Botkához megy ráadásul Lázárostul!

Gondolom kicsit megfenyegetik, megpróbálják lekenyerezni. Megígérik, hogy nem kaszálják el az összes szegedi fejlesztést, ha csendben lesz kicsit. Vagy épp ellenkezőleg, elcsevegnek arról, hogy milyen taktikával lehetne még egyben tartani az MSZP-t. Nehogy az új baloldali pártok túlságosan megerősödjenek, mindkettejük vesztére. Hiszen a Fidesz addig lesz hatalmon, amíg az MSZP a legerősebb ellenfele. Ellenük már nem fognak veszíteni soha. Kizártnak tartom. Így Orbánnak is érdeke, egy legalább látszólag működőképes MSZP.

De hogy miért nem telefonon intézik el, és miért személyesen? Nem tudom. Lehetséges, hogy ez már rég le van beszélve, és a látogatás, csak színház.

2017. jan. 29. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom nem máv-val megy.
2017. jan. 29. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Én már azt hittem, hogy megalakítja az ellenforradalmi kormányt és bevonul Budapestre.
2017. jan. 29. 22:27
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem jutok szóhoz a döbbenettől! Orbán Viktor, Szegeden? És?
2017. jan. 29. 23:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Már régen be volt jelentve, de valahogy az időpontjáról nem beszéltek, legalábbis a TV-ben nem.

Ezt olvastam a Délmagyarországban.:

"Tizenkilenc fejlesztésről állapodott meg tegnap Szegeden Orbán Viktor miniszterelnök és Botka László polgármester. Kormányzati támogatást kap a város többek között két híd, két sportcsarnok, a sportuszoda építéséhez, a Belvárosi híd, a reptér és a Széchenyi tér felújítására." forrás: [link]

2017. jan. 31. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint Fidesz szavazóként magyar politikatörténeti mérföldkőnek tekintem, hogy a Fideszes Miniszterelnökünk és az MSZP-s Polgármesterünk egyetértésben tudott tárgyalni és megállapodni a térségben élő emberek életét jobbá tevő, lényeges döntésekben!

Félretették a politikai ellentéteket és nem foglalkoztak a sajtó ízetlen mocskolódásával és utólagos megjegyzéseivel.

Ezen felfogás meghonosítása minőségbeli előrelépés lenne a modern magyar demokráciában. Mérföldkő.

2017. jan. 31. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!