Ti 2018-ban kire fogtok szavazni?
Figyelt kérdés
Illetve meg érné e a nemzetnek az hogy újra a Fidesz nyerne?2017. jan. 21. 17:28
11/26 anonim válasza:
Én valószínűleg lábbal szavazok majd.
12/26 anonim válasza:
Kívánom, hogy maradj is örökre földönfutó!
13/26 anonim válasza:
Mennyire jó látni azt a hatalmas szeretetet,ami összefogja itt az embereket:D
14/26 anonim válasza:
Akinek most rossz az élete, az nem a kormány hibája hanem önmagát! Mindenki a maga sorsának a kovácsa. Amikor az mszp volt, nem volt csak 110 ezres nettó fizum, most 250-es és ennek semmi köze a kormánynak, nem kellett elmennem külföldre és nem kellett benyalni senkinek. Én vagyok a hibás, h nem panaszkodtam, hanem tettem érte. Fidesz-re fogok ugyan úgy szavazni!
16/26 anonim válasza:
Sok agymosott félállat gorilla. Szavazok magamra.
18/26 anonim válasza:
Csak a Fidesz, és a döntésemért nem ér lepontozni. Soha nem fejlődött ennyit az ország 4 év alatt, mint ezelőtt, akár belátjátok, akár nem.
20/26 anonim válasza:
#14-es nem rossz az életem,jól keresek és igen nem a politikán múlt. Attól még nem tetszik, hogy talicskázzák ki a milliárdokat az országomból és don viktor maffiavezér a miniszter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!