Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egyetemista fiatalként mivel...

Egyetemista fiatalként mivel jár az, ha belépek egy párt ifjúsági szervezetébe? Hogyan tudnám így segíteni a pártot? Milyen a közösség? 20F

Figyelt kérdés

A Fidelitas-ba lépnék be, esetleg a Fidesz-be is, hogyan lehetne kivenni a részem egy ilyen szervezetben a munkából, milyen programok vannak, milyen a közösség?

Persze, a honlapot meg tudom nézni, de inkább személyes tapasztalatra vagyok kíváncsi, van itt esetleg olyan, aki megosztaná a tapasztalatait?

Akik Societas, Jobbik IT, vagy hasonló tagok, őket is kérdezem, hogy írják le a tapasztalatukat.

De a fröcsögő, fideszbirkázó, egybites MSZP és DK fanokra nem vagyok kíváncsi, ez nem kamukérdés egyáltalán.

2017. jan. 15. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kérdező Magyarországon azért van, ahogy te írod "stabil kormányzás" mert jelenleg egy szép kis gazdasági konjunktúrában ülünk, Nyugat-Európa húzza föl rendesen a magyar gazdaságot, plusz igye jön egy rakás pénz ez EU-tól és bónuszként, akinek nem elég a fizuja. az mehet nyugatra dolgozni. Ezek együtt hozzák a stabil kormányzást.

Az MSZP is abba bukott bele, hogy beütött a gazdasági világválság!

A jelenleg van egy tűrhető kis hátszele az országnak, de már látszik, hogy ez a szelecske egyszer majd eláll. (lásd. EU-ellenesség nyugaton, ami kollektíve mindhárom fenti előnyt szétverheti) Abba fog belebukni a Fidesz, és akkor jön majd a rettegett kvartetted (MSZP, Dk, Jobbik, LMP) és kap majd felhatalmazást, csak tudod mit, én is félek ettől, a Fidesz rendszer ugyanis ha bukik, elképesztő nagyot fog seggelni, és ki tudja hány ezer csontváz van eldugva már a szekrényben, ami majd szépen potyog ránk, miközben Orbán és csapata a vagyonával szépen meglép külföldre, a balhét meg pár fideszes középvezetővel vitetik el.

2017. jan. 15. 20:01
 12/18 A kérdező kommentje:

"Az meg viccnek is rossz, hogy a fidesz mérsékelten nacionalista lenne."

Most tényleg nem tudom, eldönteni, hogy te most egy felháborodott DK-s vagy, aki szélsőjobboldalinak, fasisztának tekinti a Orbánt, vagy egy jobbikos, aki szerint a Fidesz egyáltalán nem nacionalista, és semmibe veszi a nemzeti érdeket.

"Tehát a te nézeteid a mutyik elfogadása, a gyűlöletkeltés, az emberek hülyének nézése, haverok helyzetbehozása? Így lehetne jellemezni?"

Azt mondod, trafikmutyi, miközben nem fideszesek is pályáztak trafikra, és nyertek is.

De például ott van a földmutyi, érdekes módon ellenzékiek is nyertek földet, baloldaliak is.

Nincs semmiféle gyűlöletkeltés, a nagy balliberális, migránspárti politikusoknak kell majd elszámolniuk, hogy mindenféle arabokkal árasztották el, és tették tönkre saját országaikat, nem Orbánnak. Az, hogy nem akarunk migránst, az egy természetes önvédelmi mechanizmus. Hogy nem itt robbantanak, nem itt erőszakolnak a "menedékkérők" azt ennek a menekültpolitikának köszönhetjük.

A hülyének nézésről meg csak annyit:

1. Az MSZP amikor kormányon volt, felemelte 25%-ra az ÁFÁ-t, az alapvető élelmiszerekét is.

2. Bár ő emelte meg, mikor ellenzékbe került, folyamatosan követelte a kormánytól azt, hogy csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját, mintha ők nem kormányoztak volna 8+4 évig előtte.

3. Miután a kormány valóban csökkentette, elmondták, hogy szerintük ez rossz döntés volt, mert becsapják az embereket, mert úgy is visszaemelik az árakat, és rossz módszer az áfacsökkentés.

Haverok helyzetbe hozása:

Sosem írta le még senki, mennyivel többért dolgozik Mészáros Lőrinc, mint ha egy külföldi multi csinálná a beruházást.

Ezen kívül akkor is lehet korrupciót gyanítani, ha mondjuk külfödi cégek végeznék a beruházásokat, csak akkor az nem volna ilyen feltűnő. Az ellenzéknek és az ellenzéki médiának tulajdonképpen csak az fáj szerintem, hogy magyar a beruházó, és nem vándorol ki az országhatáron a közpénz.

2017. jan. 15. 20:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondod, trafikmutyi, miközben nem fideszesek is pályáztak trafikra, és nyertek is.

De például ott van a földmutyi, érdekes módon ellenzékiek is nyertek földet, baloldaliak is.

Nincs semmiféle gyűlöletkeltés, a nagy balliberális, migránspárti politikusoknak kell majd elszámolniuk, hogy mindenféle arabokkal árasztották el, és tették tönkre saját országaikat, nem Orbánnak. Az, hogy nem akarunk migránst, az egy természetes önvédelmi mechanizmus. Hogy nem itt robbantanak, nem itt erőszakolnak a "menedékkérők" azt ennek a menekültpolitikának köszönhetjük. "

Nem ezekről beszélek barátom :) csak, hogy párat említsek: az mnb alapítványokon keresztül eltünteti a pénzt és fideszes zsebekbe csúsztatja (ugye az az elveszett közpénzjelleg), Rogán bevallott jövedelmén felüli luxuskiadásai és házfelújítások, dubai utak, stbstb., ott van Habony barátunk is ugye, Orbánc veje sorra nyeri a pályázatokat, az én városomban felújították a közvilágítást, de rosszabb lett, mint volt, de a zsíros milliók gondolom ki lettek fizetve :) hányinger kerülget az egész bandától, az mszp is lopott, a következő is lopni fog, nyugaton is lopnak, svédek is lopnak, csak nem mindegy mennyit, hogy 2%-ot hagysz az embereknek vagy 72-t! Nem mindegy, hogy a közbeszerzéseket hány százalékban nyerik kormányközeli emberek!

EZEKEN GONDOLKODJ EL, mielőtt belépsz ebbe a fertőbe és lásd objektívan a dolgokat, talán még menthető vagy, értelmesnek tűnsz.

2017. jan. 15. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

"Nincs semmiféle gyűlöletkeltés, a nagy balliberális, migránspárti politikusoknak kell majd elszámolniuk, hogy mindenféle arabokkal árasztották el, és tették tönkre saját országaikat, nem Orbánnak"

KHM LETELEPEDÉSI KÖTVÉNY KHMKHM!!!

2017. jan. 15. 20:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

# 12/12 Időpont ma 20:18

"Most tényleg nem tudom, eldönteni, hogy te most egy felháborodott DK-s vagy, aki szélsőjobboldalinak, fasisztának tekinti a Orbánt, vagy egy jobbikos, aki szerint a Fidesz egyáltalán nem nacionalista, és semmibe veszi a nemzeti érdeket."

Egyik sem. De próbálkozhatsz még.

"Azt mondod, trafikmutyi, miközben nem fideszesek is pályáztak trafikra, és nyertek is."

Nem ettől lett mutyi. Attól, hogy a java része az ő kezükbe került. Mellesleg honnan tudod hogy nem fideszesek is nyertek? Kubatov lista? :-)

"De például ott van a földmutyi, érdekes módon ellenzékiek is nyertek földet, baloldaliak is."

Lásd fent.

"Nincs semmiféle gyűlöletkeltés, a nagy balliberális, migránspárti politikusoknak kell majd elszámolniuk, hogy mindenféle arabokkal árasztották el, és tették tönkre saját országaikat, nem Orbánnak. Az, hogy nem akarunk migránst, az egy természetes önvédelmi mechanizmus. Hogy nem itt robbantanak, nem itt erőszakolnak a "menedékkérők" azt ennek a menekültpolitikának köszönhetjük."

Blablabla, leszopomorbánt, blablabla. Valami nem demagóg hülyeségre nem telik?

"1. Az MSZP amikor kormányon volt, felemelte 25%-ra az ÁFÁ-t, az alapvető élelmiszerekét is."

Ez így nem igaz.

"2. Bár ő emelte meg, mikor ellenzékbe került, folyamatosan követelte a kormánytól azt, hogy csökkentsék az alapvető élelmiszerek áfáját, mintha ők nem kormányoztak volna 8+4 évig előtte."

Ez így nem igaz, volt ami 20%-ra csökkent a többivel együtt. Mellesleg az akkori kormány is tervbe vette, csak a magadfajta proli neki nem tűrte el más adó növelését ahonnan a további kiesést lehet pótolni.

"Miután a kormány valóban csökkentette, elmondták, hogy szerintük ez rossz döntés volt, mert becsapják az embereket, mert úgy is visszaemelik az árakat, és rossz módszer az áfacsökkentés."

Muhaha, egyrészt a hülyének nézés az a kategória, hogy azt sejteted, mint ha ez a kormány megfontolta volna valaha az ellenzék javaslatait. Másrészt egyébként nem hiszed el, de a "baloldal" áll kb. 6-8 szerveződésből. Gondolom azt már problémás felfogni, hogy más tartja rossz ötletnek, meg más jónak.

"Sosem írta le még senki, mennyivel többért dolgozik Mészáros Lőrinc, mint ha egy külföldi multi csinálná a beruházást.

Ezen kívül akkor is lehet korrupciót gyanítani, ha mondjuk külfödi cégek végeznék a beruházásokat, csak akkor az nem volna ilyen feltűnő."

Miután csak és kizárólag a méhszaros pályázhat érdemben, nehéz lenne ezt megmondani. Nem mellesleg biztos nincs korrupció ott, ahol kizárnak mindenki mást a kedvéért :-D

"Az ellenzéknek és az ellenzéki médiának tulajdonképpen csak az fáj szerintem, hogy magyar a beruházó, és nem vándorol ki az országhatáron a közpénz."

Mondja annak a pártnak a híve akik milliárdokkal károsítják az államkasszát, saját zsebre, offshore számlára, betelepítési kötvénnyel. Meg hát ugye "elveszíti közpénz jellegét". :-)

A szokásos nemzetellenes sugalladottal meg csak bizonyítottad sejtésem mennyire vagy szánalmas.

2017. jan. 15. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:

Fordítva ülsz a lovon, az Orbán rendszer korrupcióját nem lehet olyanokkal szentesíteni, hogy "na de a Gyurcsányék is loptak" meg hogy "lám nyert a baloldali is".. Ugyan már :D

Az meg hogy " lenzéki médiának tulajdonképpen csak az fáj szerintem, hogy magyar a beruházó, és nem vándorol ki az országhatáron a közpénz."

- Ez teljes baromság, nettó propaganda. Szerinted bárki azért sajnálja Mászárostól a pénzt, mert magyargyűlölő? Ilyen szemét irigy vagyok mi, hogy nem örülök az okos tehetséges magyar vállalkozók sikerének. Persze. Hát nem veszed észre, mekkorát ártanak ezzel? Tessék, segítek:

https://www.youtube.com/watch?v=sIgMofK6G7Y&t=6s

2017. jan. 16. 00:19
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, szólj, ha valami eredményt elértél, én is gondolkoztam rajta, hogy belépek a Fidelitasba :) Az ünneprontókkal meg ne foglalkozz.
2017. jan. 16. 08:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyetemista és fideszes is vagy egyszerre? Itt valami nincs rendben...
2017. jan. 19. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!