Az emberek miért fikázzák a másik véleményű sajtót? Hisz pont ez lenne a lényeg, nem?
444, meg 888, origó, "zsindex", hírTV, ATV, M1, RTL, és a többi
Tudható, hogy az egyik a kormány kezében van, a másik pedig ellenzéki. Megnézzük az egyiket, ahol a kormány elmondja mik a tervei, mit lát jónak a múltban és a jelenben.. aztán megnézzük a másikat, ami rávilágít a turpisságokra, a rossz döntésekre.
Az egyik oldal sosem fogja magát rossznak feltüntetni..
az utolsó őszinte nyilatkozat, amikor politikus bevallotta, hogy elszúrtak valamit, az úgy hangzott, hogy "elkúrtuk, nem kicsit nagyon"... mennie is kellett...
azóta én nem hallottam arról, hogy egy politikus azt mondta volna, hogy tévedtek, elszámolták, elnézték volna
Éppen ezért szerintem érdemes folyamatosan mindkét médiumból tájékozódni, hiszen az őszinteség és felelősségvállalás hiányában csak az önfényezésből és egymás fikázásából tudjuk kibogarászni a teljes képet.
Akkor miért van az, hogy egyesek ha már a linkjét meglátják a nekik nem tetsző hírportálnak, már akkor elhatárolódnak mindentől, ami onnan jött? Az egyoldalú hírkövetés csupán tájékozatlanságot, elvakultságot és csőlátást eredményez..
Hm, igen, ebben van valami.:)
Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még, ne tartsátok vissza! ;)
Szerintem az lenne a helyes, ha a sajtó a mindenkori kormánnyal szemben nagyobb arányban lenne kormánykritikus, de szakmailag megalapozott. VALÓS Tényeket közöljön, ne rágja az ember szájába, hogy mit gondoljon.
A kormánynak az a dolga, hogy jól végezze a munkát, nem ez a nagy hír, az a nagy hír, ha nem végzi jól a munkáját. Természetesen a pozitívumokról is kell tájékoztatni, de nem napi 24 órában minden csatornán keresztül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!