Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jól értem ezt a jobbikos dolgot?

Jól értem ezt a jobbikos dolgot?

Figyelt kérdés
Személy szerint számomra a három "nagyobb" magyarországi hatalom közül, bal, fidesz, jobbikosok, utóbbit tartom szimpatikusnak, úgy gondolom a kisebb választható rossz lenne, azt viszont nem tartom életszerűnek hogy jelenlegi formájukban a jobbik elfogadható lenne a vezetésre. Szerintem az eszméiket kicsit modernizálni kellene, úgy gondolom eléggé a múltban ragadtak, és a szélsőséges eszméikkel nem lenének alkalmasak a vezetésre.

2017. jan. 3. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Tehát elavultak és szélsőségesek.

Akkor miért tartod mégis jobbnak a többinél?

2017. jan. 3. 20:37
 2/4 Szimeon ***** válasza:
A Jobbiknak nyitnia kellene a szeparatív decentralizáció irányába. De nem csak politikailag, hanem gazdasági és társadalmi téren is.
2017. jan. 3. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Jelenleg radikális, akár "szélsőséges" módszerekre van szüksége Magyarországnak az életben maradáshoz, ezeket pedig vagy a Jobbik hajlandó meglépni, vagy senki.
2017. jan. 4. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem érted jól. Csak a külföld szemében lennének nagy szálka, ahogy anno Haider, de azt ki lehetne bírni szerintem, gazdasági lépéseket csak nem tennének. De hát nekik még a Fidesz is szélsőnacionalista, rasszista, antiszemita, stb., ami nem kicsit LOL. Az eszméiket nem nagyon ismerjük, most már elfogadhatóbbnak tűnnek bárki számára, de régen sem voltak múltban ragadtak, sosem voltak nácik vagy hungaristák, stb., viszonylag mérsékeltek voltak mindig. Abban nincs igazad, hogy a kisebbik rossz. A kisebbik rossz a Fidesz, de még az is horribilis méretű rossz. A Jobbik minimálisan rossz, különösebb hibájuk, korrupció, nemzetellenesség (ahogy pl. a mai kormánypárt 1 milliárdos támogatása egy magyarellenes, a magyar nyelvet törő íróra) még nem bizonyosodott be róluk. Ők látják a problémákat, a többi párt számára pl. a magyarság fogyása, a cigányság integrációja, a nyugdíjrendszer, Magyarország lemaradása a térségtől, az államadósság, a komcsik, korruptak elszámoltatása, stb. még csak nem is probléma, gazemberek lévén nem látják annak.
2017. jan. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!