Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mennyire vagy nyugodt? Olvasd...

Mennyire vagy nyugodt? Olvasd és szörnyülködj Kolompár tervein!

Figyelt kérdés
[link]
2010. máj. 3. 09:11
 1/5 anonim válasza:
100%

Ezek szerint nem tudott elég pénzt eltenni a maga és családja és barátai részére?

Megmutathatta volna már a cigányságnak,hogy hogyan kell élni! Vagy a saját példájával meg is mutatta?

Nyerészkedni,közpénzeket eltüntetni,és amikor felelősségre szeretnék vonni,akkor a mentelmi jog mögé bújni?

Szóval miért nem mutatott követendő példát?

Kevés volt rá a pénz?

Most meg újra kell mozgolódni,hogy mégnagyobb összegekhez hozzáférhessen?

Tessék követendő példás életet élni,és ez minden vezetőre érvényes! Mint ahogy a jó szülőnek kell gyermekének mutatni az utat!!!!

S

2010. máj. 3. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Végig se tudtam olvasni!!!Öntudatra ébredjenek?!?!Ennél jobban???Fel foghatnák már végre hogy ide nem program kell!!Aki normálisan akar élni és nem a koszba meg a ganéba az úgyis fog.De a cigányok legtöbbje viszont nagyon is el van a kis segélyéből.Aki pedig akart illeszkedni a társadalomba az be is illeszkedett.
2010. máj. 3. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Fidesz ebbe belemegy, azzal be ver egy-két szöget a koporsójába. Kolompárnak már rég a Csillagban kellene hűsölnie, nem romaprogramokat kidolgoznia.
2010. máj. 3. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
74%
Én is úgy látom, hogy pénzosztogatásról van itt szó. feltétel nelkül. Meg hogy tartsuk bent a cigányokat az oktatásban 25 évig. Hogy a többieket ne hagyják tanulni? Meg az a baj, ha valakinek nem fogja a fejét a tanulás, mert gyenge képességű, meg még lusta is, az akármennyit gyakorol, nem lesz okosabb.És a cigányok kötelességeiről, hozzááálásáról miért nem ír Kolompár? Nekik nem kellene tenni valamit cserébe?
2010. máj. 3. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Elolvastam, "szépeddarab"!

Mit akar Kolompár Orbán???? Nem ismeri a saját népcsoportját?????

Mindenki tanulhat, aki akar...sőt kötelező lenne! Teljesen máshogyan ítélnénk meg a romákat, ha látnánk, hogy ők is tesznek azért, hogy jobb, emberibb körülmények között éljenek. A bemutatott putrisorok koszosak, elhanyagoltak, mindenhol piszok,mocsok, retkes gyerek. Én egyetlen egyszer sem láttam, hogy egy roma telkén kertet művelne bárki is, pedig nem drága a vetőmag. Megteremne a zöldség, nem kellene ellopni a szegény öregektől....ja..igen: az a legolcsóbb. Egy rendezett tiszta putrisort sem láttam még a bemutatott filmekben, csak azt, hogy lóg a szájukban a cigaretta. KO írja, hogy a putrisoron az éhség a nyomor az úr. Egy kg keyér kb.200.-ft, 1 doboz cigaretta kb. 400.-, akkor most esznek a gyerekeke, vagy bagóznak a szülők. Teljesen más lenne a vélemény róluk, ha látná az ember, hogy próbálják tiszta környezetben nevelni a gyerekeket, járnának iskolába, csekélyke udvarukban megművelnék a földet. Nem azért járnak a szomszédba, mert ott zöldebb a fű, nekik meg az sincs, hanem mert megtermelnek helyettük mindent, amire szükségük van. Elveszik és kész!!

Na... ezen kéne egy kicsit változtatni, aztán KO írogathat a kormánynak, tehetne javaslatot a még jobb körülmények érdekében, de addig nekik is kellene egy kicsit letenni az asztalra.

Természetes ez a véleményem nem az összes romára vonatkozik.

2010. máj. 8. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!