Ki fogja megnyeri a 2018-as országgyűlési választásokat?
"én valószínűleg a kutyapártra szavazok"
Megteheted, jogodban áll. De nem tudom észre vetted-e, hogy ez a kutyapárt már nem az a kutyapárt. Nem az a viccpárt, hanem ez már az egyik ballib törpepárt a sok közül. A népszavazási kampányukon már nyíltan politikai állást foglaltak a ballib mellett.
Ez a kutya nem kutya, hanem a trójai faló, az szdsz így próbálja magát visszacsempészni a parlamentbe. A másodvonalbéli politikusaikat, akik eddig nem szerepeltek a nyilvánosság előtt, ezért nem ismertjük őket név és arc szerint, azokat most beléptette a kutyapártba. Az összes hitgyülis ismerősöm már olyan buzgalommal posztolgatja a kutyapártos propagandát a facebookon, mint ahogy az szdsz-nek gyűjtötték anno a kopogtatócédulát. :)
Persze szavazhatsz felőlem ballib pártra is, semmi közöm hozzá, csak éppen nagyon furcsállom, hogy eddig Jobbik-szavazó voltál, most meg ballib leszel.
(nem a 16.os vok) nekem bejött a humoruk, nevetgéltem a plakátjaik előtt - de most nagyon elszomorított, hogy az elmúlt hónapokban összezavarni akarták az embereket. Az ugyanis nem vicc, hanem aljasság. Az összemosás, az elkenés, a szintalattira nivellálás "az egyenlőség " hazugságával az ördögi és antitradicionális, és a globális, minőség és érték nélküli biomasszát létrehozni kívánókra jellemző, amin persze ők uralkodnának, mint a kakas a szemétdombon.
Kár volt.
Az emberek ugyanis nem egyenlőek- ezt mindenki pontosan tudja, az egész lét hierarchikus felépítésű.
Kizárólag a jog előtt egyenlőek.
REÁLISAN:
A dk-ra möszöpöre majd az szavaz aki szereti ha becsapják és/vagy szeretné újra hallani az internacionálét: "ez a harc lesz a végső..." no meg hát megint "elkúrtuk" Másokról nem írok, nem rég volt, hogy X "úr" ellene mondott saját magának. Tehát REÁLISAN: (akár sajnos, akár nem) marad a FIDESZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!