Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell az embereknek azon...

Miért kell az embereknek azon bosszankodnia hogy miért az éppen kormányon lévő párt érdekeltségébe tartozó vállalkozások tudnak jobban érvényesülni?

Figyelt kérdés

Ez mindig így volt. Az mszp-nél is, a jobbiknál is így lesz. Az lmp nél is meg a dk nál is ha kormányon vannak.

Minek hajtani a semmit?

2016. aug. 15. 08:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, jogos. Csak amikor a másik párt hatalomra kerül és "rended" tesz azzal pont ugyan azt teszi mint az elődje. Valakinek abba kell hagynia a másik el lehetetlenítését. Csak ugye senki nem akar utolsó lenni. Pl a nagy korrupcióellenes jobbik kormányra kerül és kitúrja az összes csúnya fideszes havert akkor ő mennyivel különb?
2016. aug. 15. 11:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem is értem, hogy mi a probléma a rohadt sok korrupcióval! Ez teljesen természetes és príma dolog! Inkább örülnünk kéne neki!!!
2016. aug. 15. 11:31
 13/15 anonim ***** válasza:

A magyarok ilyenek, mint a kérdező.

Teljesen természetes nekik a temérdek sok mocsok. Felháborodni is csak akkor szoktak, amikor őket személyesen kihagyják belőle.

2016. aug. 15. 11:56
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem, én sem szeretném, nekem sem tetszik ez. De ha más kerül kormányra és "rendtevés" közben nekimegy a jelenlegi haveri körnek és a sajátjait teszi oda. Akkor mi változott? Korrupciómentes politikai párt is lehet de akkor nincsen bosszú.
2016. aug. 15. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen kedves kérdező, ez mindig is így volt, és mindig így lesz. Annak sül a pecsenyéje, aki közel van a tűzhöz.
2016. aug. 15. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!