Ha később politikus szeretnék lenni, melyik pártba lenne érdemes belépnem?
A helyedben újat alapítanék azokkal, akik már benne vannak a politikai életben de amennyire csak lehet "tiszták", szimpatikusak - politikai szempontból - és kb egyeznek a nézeteitek. Illetve persze akkortájt végzett fiatalokkal vegyesen karöltve. Először csak összejárntok és tervezetnétek, utána lehetne pártot alapítani, esetleg lehetne egyesülni kisebb, de valamennyire azért népszerű pártokkal.
Persze ez csak elképzelés (én meg 16/l vagyok, szóval nem épp politológus). Szerintem a mai "nagyobb" pártokkal nem sok "jót" tudnál elérni, bár ezt biztos megcáfolják az utánam jövők.
Na mármost ebből a kérdésből tökéletesen látszik, hogy te sem az emberek miatt akarsz politikus lenni. Téged csak a karrier érdekel. Ha nem az érdekelne, akkor az ideológiádnak megfelelő párthoz csatlakoznál ( a párt jelenlegi helyzetétől függetlenül ). Ettől függetlenül segítek.
16 éves vagy. 18 leszel a következő választáskor, akkor még bőven iskolás leszel és még utána jön az egyetem. A '18-as választást minimum várd meg, majd az alapján mindig a kormánypárthoz húzz. Úgy lehet karriered.
Ja és még valami: felfelé nyalj, lefele taposs. Ez a titka a karriernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!