Melyik párt melyik újsághoz köthető?
Én főleg az újságokra gondolok, de aki konkrétan tudja odairhatja a netes oldal nevét is, köszi!
Konkrétan ezek a pártok érdekelnek: Fidesz, MSZP, Jobbik, LMP, KDNP, MLP, (esetleg PM, ha van neki)
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Fidesz, Kdnp propaganda: Pestisrácok, 888
Fidesz, Kdnp barát: Mno, valasz
Jobbik propaganda: Alfahír
Jobbik barát: Kurucz
Mszp, együtt, Pm, dk, mlp, moma propaganda: 444, 24.hu, nepszava
Mszp, együtt, Pm, dk, mlp, moma barát: index, origo
Lmp kötődésű média még nincs. Lehet ezért állnak olyan rosszul.
A vs.hu pedig érdekes, mert elsőre mszp... barátnak tűnik, de valójában Fideszes és jobbikos gondolatokat űltet az emberek fejébe.
Később persze ki is derült, hogy Fideszes kötődésű.
Magyar Hírlap, Magyar Idők, Magyar Nemzet Fidesz (KDNP).
Népszabadság Népszava baloldali értékrendű.
Azért ég és föld a két irányultság.
Míg a baloldal kormányon volt elég sok kritikát kapott a baloldali lapoktól.
Hát ez jobboldalon nem így van ott tényleg inkább propagandának tekintenek egy újságot.
A Magyar Nemzet jóirányba indult el mióta összeveszett Simicska Orbánnal. De ehhez ez kellett? Ez szégyen.
Lokál Habony-Fidesz
(A Metropol újság)" terjesztési helyét pályáztatás nélkül a Habony Árpád és Győri Tibor cége, a Modern Media Group (MMG) által kiadott szintén ingyenes Lokál újság kapta meg a BKK-tól.[7]" (Wikip)
A helyi ingyenes újságok többé kevésbé mind fideszesek. Ezek közül kiemelkedik a csepeli is.
"Mszp, együtt, Pm, dk, mlp, moma propaganda..."
Háát ez elég fura hozzáállás. Hat pártnak közös propaganda/baráti újság?!
Itt inkább csak baloldali és liberális valamint demokratikus és korrupcióellenes, stb. szellemiségről lehet beszélni. Nem féltem én őket attól, hogyha ők lennének hatalmon, és pl. az MSZP-sek nagy mutyikat rendeznének, diktatórikus lépésekre törekednének, akkor azt agyonhallgatnák.
Pont ez a vitázó felütés nem engedi meg a baloldalt hogy agyonhallgassák.
Nem tudom hogy volt -e ilyen ügy, amit agyonhallgattak.
Még az Öszödi beszédnél is volt olyan baloldali újságokban, hogy le kell mondania a min. elnöknek.
Az első gondolat pedig totál betalált, én is erre gondoltam tegnap: hogy lehet 4-5 pártnak egy propaganda lapja? Ez kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!