Valószínűleg igen,bár én semmi összefüggést nem látok a csapat szereplése és a stadionprogram között.Inkább arról lehet szó,hogy ezúttal egymás után kétszer is a megfelelő embert szerződtette az MLSZ szövetségi kapitánynak(Dárdai,Storck).
2016. jún. 27. 01:29
6/56 anonim válasza:
Na végre jól kitömték őket. :) Nesze 0rbán, megkaptad.
2016. jún. 27. 02:36
7/56 anonim válasza:
azt olvastam orbán most akar egy stadiont az előkertjébe is akkor talán legközelebb mel alàzza le a válogatottat az elsô középcsapat akivel szembe kerül.
2016. jún. 27. 05:08
8/56 anonim válasza:
"Valószínűleg igen,bár én semmi összefüggést nem látok a csapat szereplése és a stadionprogram között."
Az rendben van, de te nem is vagy Miniszter Elnök Úr...
2016. jún. 27. 07:53
9/56 anonim válasza:
A kormány kézi csarnokot is szokott építeni akkor most a kéziseket is utáljátok? Mennyi lélegeztetõ gépet lehetett volna venni a csarnokok árából.
2016. jún. 27. 08:03
10/56 anonim válasza:
# 10/12 Időpont ma 05:08
Azért a belga minden, csak nem középcsapat.
# 12/12 Időpont ma 08:03
Kéziben azért el szoktuk verni a fél világot, most meg a létszámbővítés miatt kijutottunk.
Mellesleg igen, a kézi miatt is probléma ha hagyják elrohadni az alapjait egy országnak.
De mennyi is az átlag nézőszám az NB1-ben? 400? 1000? Egy kézicsarnokban azért ennél többen vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!