Ha nem tetszik egy fidesz törvény és szavazunk róla a haverokkal, akkor nem kell azt betartani?
A menekültkvótáról szóló döntést az Európai Parlament fogadta el, hol a magyar képviselők is szavaztak róla.
Most meg itthon "haveri körben" népszavazást akarunk tartani arról, hogy ezt a szabályt mi nem fogjuk betartani.
Ha ezt lehet, akkor adódik a lehetőség, hogy a magyar parlament által hozott szabályok kapcsán is van ilyen mód az ignorálásra.
"a magyar parlament által hozott szabályok kapcsán is van ilyen mód az ignorálásra"
Igen, van, csak nem mindegy, hogy kiknek. Nálunk (fideszes) erősebbkutyabaszokrácia van. A törvények is az erősebb fideszes kutyusokért születnek gyakorta. De ha te nem vagy fideszes oligarcha, neked be kell tartani az általuk hozott törvényeket...
Remélem hogy csak vicc a kérdés, komoly gondok vannak nálad fejben ha ezt komolyan gondolod hogy így működik.
Azt meg hogy érted hogy a menekültkvótát haveri körben nem tartjátok be? Értelmes társaság lehet.
# 6
A menekültkvótát a magyar állam nem akarja betartani ezért írtam idézőjelben azt hogy haveri körben.
A kérdés lényege az, hogy egy szabályt ignorálhat-e valaki akinek az nem tetszik?
Ha nem, akkor adódik a kérdés, minek akarunk népszavazni, ha semmi hatása sem lesz semmire?
"egy szabályt ignorálhat-e valaki akinek az nem tetszik"
Nekem nem tetszik a sebessegkorlatozas tabla es a piros lampa, akkor en most ignoralhatom es mehetek 180-al varoson belul?
Nem, ez baromira nem igy mukodik.
# 8
Értem. Akkor miért nem fogadjuk be azt az 1300 menekültet?
9#
Azért, mert ha a kisember azzal van elfoglalva, hogy baj van a menekültekkel akkor nem tud arra figyelni, hogy a kormány mindent ellop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!