Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted hány % esélye van...

Szerinted hány % esélye van arra a Jobbiknak, hogy egyedül vagy koalícióban alakítson kormányt 2018-ban?

Figyelt kérdés
reálisan. szerintem egyedül: 0% koalícióban: 10%

2016. ápr. 25. 20:59
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mivel a koaliciora van a legnagyobb eselyuk. A fidesz egy par mandatummal elorebb fog vegezni es mindenkepp koaliciora fog szorulni a jobbikkal. De annak h vona fog vele koaliciozni nyiltan nincs eselye..hogy zart ajtok mogott...10%. Bar a hatalomert lehet a 10-bol 50% is
2016. ápr. 26. 07:32
 22/24 A kérdező kommentje:
Naiv inkabb te vagy, h azt hiszed, a fidesznek ez sima ugy lesz.Ahogy lopnak, orulhetnek, ha nyernek par mandatummal
2016. ápr. 26. 07:36
 23/24 anonim ***** válasza:

Akármelyik lép koalícióra a 3-ból azonnal elveszti a szavazóit szal ez kilőve. Mert mindegyik rühelli a másik 2-t.

Egyedül meg a Jobbiknak max 15% de nem fog győzni.

2016. ápr. 26. 21:58
 24/24 anonim ***** válasza:
#22:Lehet,hogy nem lesz sima ügy,de azért tartok tőle,hogy 2018-at még "behúzzák".Aztán,hogy utána megint a baloldal jön,a Jobbik,vagy netán egy új párt,azt szerintem képtelenség megjósolni.Szerintem a Fidesznek van egy stabil,"hívő" szavazótábora,akik mindenképpen elmennek szavazni rájuk.Minél kisebb a részvételi arány,annál jobb nekik.A Jobbikkal szemben meg sokan félelmet táplálnak,hogy okkal,vagy ok nélkül,azon a végtelenségig lehet vitázni.Mindenesetre,Vona nem véletlenül próbálja háttérbe szorítani a párt radikálisait.Valószínűleg úgy látja(talán nem is ok nélkül),hogy velük nem tudja növelni a párt szavazótáborát.Nélkülük viszont,"néppártként" már nem is lesz olyan nagy különbség a Fidesz és a Jobbik között, ráadásul a párt szélsőséges szavazóit jó eséllyel elveszíti.Szóval,szerintem nagyon korai a Jobbik kormányra kerüléséről álmodozni.
2016. ápr. 26. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!