Kinek a plakátjai ezek?
Az utcánk elején van egy óriásplakát "ÍTÉLETIDŐ 2010. április 11." felirattal. Én már csak időjárás-jelentésnek hívom. Bár kicsit mellélőttek a háttérrel, mert térdig érő napsütés és egy szivárvány van a képen. Pártlogó nincs ott.
Hallottam mostanában, hogy valahol az MSZP-s jelölt szabályt sértett azzal, hogy nem szerepelt a plakátján a jelölőszervezet neve. Viszont az MSZP-sek csak nem akarnak ítélkezni az elmúlt évek felett...
Aztán van ilyen a másik oldalon is: egy óriásplakátról Orbán Viktor Vezénylő Tábornok Úr mosolyog ránk, mellé van írva, hogy "ITT AZ IDŐ, MAGYARORSZÁG! 2010. április 11.". Az "itt az idő"-szlogenből és Orbán képéből persze egyértelmű, de a Fidesz neve vagy logója nem szerepel rajta. Ez az ítéletidő-plakát dettó.
Akkor ez most kinek a plakátja? És ez nem sérti a választási törvényt? És egyáltalán: jobb a Fidesznek, ha nincs rajta a plakátján a logója?
Én nem erre voltam kiváncsi, ezt már leírtátok pár kérdésnél.
Egyébként nem mintha arra adnám a szavazatomat, akié a plakát, mert meggyőződéses Jobbik-szavazó vagyok (amíg megérdemlik a bizalmamat). Csak érdekel, melyik pártnál van ilyen pihentagyú kampányfőnök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!