Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek Shiffer...

Mi a véleményetek Shiffer Andrásról?

Figyelt kérdés

Mint politikus kérdezem,nem mint pártelnök.

Tehát a "dögölj meg LMP"és hasónlókat hagyjuk.

Egyébként nem vagyok LMP-s csak kérdezem.

2016. márc. 8. 04:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

És igen,bocsánat az elírásért,*Schiffer András.

2016. márc. 8. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Közömbös igazából.

Nem nagyon tudják felkelteni az emberek figyelmét.

2016. márc. 8. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
LMP most melyik irányban szakadozik, a Schiffer az mit képvisel benne? Mert róluk aztán mindent modtak, hogy a szélsőjobb egy konszolidált arca, hogy kő baloldali, hogy csak a kommunikációban profi, de megöli az összes pártot, nem látványosan a zöld kezdeményezések, csak egy kirakat az egész, de valóban profik, rohadt jól kommunikálnak, de nem tudtak igazából sokáig szerepet játszani a poltitkai palettán, azért szadat szét viszonylag hamar, sokan nem szeretik a Schiffert, mert úgy tudom, hogy a Sólyomnak volt a szóvívője, vagy mi a csudája, hát ő meg fura ember volt, nekem az fura, aki soha semmit nem tesz, meg nem mond, de látványosan elhatárolódik egy kézfogástól, no mindegy, de amúgy az LMP-nek ezt a magasfokú ügyvéddumáját nagyon jól képviselte, képviseli a mai napig, az esélyegyenlőség is megvolt, de nem tudom, hogy az ilyen pártok mit klezdenek az olyan arcokkal, mint a Göncz Kinga és a Lévay kati, de majd biztos megkérdezi tőle egyszer az Olga, vagy az Antónia, vagy a Dunán egy csaj, akár az MTV-n
2016. márc. 11. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!