Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az Országos Választási Irodáná...

Az Országos Választási Irodánál történtek alapján új szakaszba fog lépni a Fidesz diktatúrája?

Figyelt kérdés

2016. febr. 23. 19:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Az index.hu-s videón ott áll Nyakó a bélyegző mellett, simán odaengedték őt. Szóval az, hogy nem engedték oda, nem más, mint hazugság."

1- Drága barátom te időrendi tévedésben vagy, akkor engedték Nyakót oda mikor még nem működött a bélyegző, mikor meg már működött a bélyegző akkor már elzárták Nyakó útját a kopaszok.

Szóval az, hogy odaengedték, nem más, mint csúsztatás.

"Mivel az egész tele volt kamerás újságírókkal, nyilván fel is vették ezeket a zaklatásokat és fenyegetéseket. Én eddig nem láttam olyat, amin elhangzott volna egy "beverem a fejed", vagy hasonló, várom a videó linkjét. Kétlem, hogy ha van ilyen, akkor nem rakták volna fel, és nem ezzel lenne tele az indextől az atv-ig minden."

2- Itt megint időrendi tévedésben vagy mert mikor elhangzottak a fenyegetések akkor még nemvoltak ott újságírók. A figyelmedbe ajánlom ezt a videot ebből megtudhatod a valóságot.

[link]

"Nem világos. Ezért kérdeztem, hogy a kedves MSZP-s úr vajon udvarias lett volna? Egy igen vagy egy nem a válasz, ha már ezt idézted, akkor válaszolhattál volna rá, mert úgy beszélsz félre, hogy bármelyik kormánytag órát vehetne tőled!"

3- Na! hogy világos legyen! az MSZP sek hatórakor voltak a helyszínen, az idős hölgy pedig nyolc órakor érkezett, tehát az érkezési sorrendnek megfelelően az MSZP sek voltak az elsők az őszhajú hölgy pedig a második. Ha a kopaszok nem akadályozzák Nyakót a bélyegzőhöz való hozzáférésben akkor ő adja be elsőnek a kérelmet, és itt semmilyen előzékenységet nem kellene belekeverni a történetbe, ez nem erről szól. Ennyi

2016. febr. 24. 11:25
 12/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

"1- Drága barátom te időrendi tévedésben vagy, akkor engedték Nyakót oda mikor még nem működött a bélyegző, mikor meg már működött a bélyegző akkor már elzárták Nyakó útját a kopaszok. "

4 másodperccel később bélyegzett. Nem mondod, hogy annyi idő alatt megtett több métert a terem pl másik feléből (miközben az erős emberek még díszsorfalat is álltak neki), behelyezte a saját papírját a bélyegzőbe és bélyegzett. Supermenről van szó, vagy csak egy politikusról? Nem tűnik életszerűnek a jelenet. Szintén kérdés, hogy ha ott állt a bélyegző mellett, akkor miért ment odébb? Miért adott esélyt, hogy ne engedjék vissza?

"A figyelmedbe ajánlom ezt a videot ebből megtudhatod a valóságot.

[link]

Na ez a videó viszont bizonyítja, 03:10-nél bizonyítja, hogy a bélyegzéskor nem állták el az útját. Csak épp második lett a sorban. Érdekes lenne a 03:10-nél kezdődő snitt előtti 20-30 másodperc, nem hiszem, hogy nem vette volna az ATV, az bizonyíthatná, hogy feltartották.

"3- Na! hogy világos legyen! az MSZP sek hatórakor voltak a helyszínen, az idős hölgy pedig nyolc órakor érkezett, tehát az érkezési sorrendnek megfelelően az MSZP sek voltak az elsők az őszhajú hölgy pedig a második. Ha a kopaszok nem akadályozzák Nyakót a bélyegzőhöz való hozzáférésben akkor ő adja be elsőnek a kérelmet, és itt semmilyen előzékenységet nem kellene belekeverni a történetbe, ez nem erről szól."

Szóval: az indexes videó (de az atv-s szerint is) ott áll, egyedül, közvetlen a bélyegző mellett. Miért ment el onnan? Ha tényleg tökös, akkor kiállja ott, ha tényleg be akarja adni, akkor nem tágít onnan. Persze a tökösség nem fér össze az MSZP-vel, ezért is tarthatnak ott, ahol...

És amúgy elnézést kérek, hogy nem azonnal és elvakultan szajkózom valakinek az álláspontját, hanem megpróbálom elképzelni, felmérni, hogy mi lehet az igazság. Nyilván tévedhetek én is, de ha gondolkodsz (remélem nem kérek túl sokat!), akkor egyrészt sok érdekesség van az ügy körül, másrészt akárhogy veszem, a fidesznek volt ez legkevésbé érdeke. Főleg mivel (a balos mantra szerint) úgyis az ő kezükben van még az NVI is, meg az AB is, ami úgyis elkaszálja az összes baloldali kezdeményezést.

2016. febr. 24. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudod az a baj hogy te nem az igazságra vagy kíváncsi hanem csak bizonygatod a magad igazát, nekem meg semmi kedvem sincs itt oldalakon keresztül a szádba rágni az igazságot, ezért én ezennel be is fejeztem ezt a parttalan vitát veled. Ha rám hallgatsz azt gondolsz amit akarsz.
2016. febr. 24. 12:31
 14/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Tudod az a baj hogy te nem az igazságra vagy kíváncsi hanem csak bizonygatod a magad igazát,"

Miért, te nem azt teszed?

"a szádba rágni az igazságot"

Ha valamit szájba kell rágni, az nem igazság. (Koplárovics Coelho Béla)

2016. febr. 24. 12:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért fontos számotokra ez a szavazás? Min változtat a Ti életetekben? Mi az, amit annyira vártok ettől, hogy ismeretlenül egymásnak estek?
2016. febr. 27. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!