Pszichiátrián lehet szavazni?
De ha nincs személyie...
Ott a pszichiátrián kellene megkérdezni.
A szavazás idejére visszakaphatja a személyit, a kórházakban vannak biztonsági szekrények, széfek, ahova azokat az értékeket teszik, pár napos betegség esetén csak ajánlják (mikor én tavaly kórházba kerültem pár napra, mondták, hogy az iratokat vigye haza a család inkább), de hosszadalmas ott tartózkodáskor tudtommal kötelező, hogy az értékek (iratok is, pl. TB-kártya, személyi, jogsi) biztonságban legyenek, mert ott is van, aki lop.
Kórházakba kimennek mozgó urnával, csak szólni kell olyankor, gondolom, pszichiátriára is, ha cselekvőképes.
Kedves utolsó! Szeretem a humort, és nagyon jót nevettem volna néhány évvel ezelőtt én is a vicceden.
Soha ne kelljen megtudnod, hogy milyen egy pszichiátria. Soha nem kelljen oda menned, sem betegként, sem látogatóként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!