Kire szavazzak? Eddig mszpre adtam a voksomat, de sokat csalódtam bennük és már meg is bántam.
ajánlom figyelmedbe a Jobbik nemzedéket nézd meg a jobbikTV n
legyél te is szemét fasiszta náci mint mi
vagy ha a másik oldalról nézzük akkor igaz hazafi
Szavazz a Jobbikra, én is azt teszem! Leírhatnám, hogy miért ,de már Vona Gábor összefoglalta az össze érvet itt:
http://www.youtube.com/watch?v=B0V2EuIN2jA
(3 része van a videónak)
köszönöm a válaszod.
akkor elsősorban a fideszt nem ajánlom neked. Hisz a biztonságra vágysz, kell neked a cél, hogy lássad, mit akarnak csinálni. Ők nem mondanak szinte semmit, így zsákbamacskára szavaznál. Ha csak azért szavaztál volna az mszp-re, mert a kisebbik rosszra, vagy mert utálod a másik oldalt, akkor a fidesz is jó lenne neked.
Javasolni tudom a jobbikot vagy az lmp-t, illetve még egyéb kis pártokat, civil mozgalomról nem tudok semmit, ha gondolod nézz utánik.
LMP-vel kezdem:
liberálisok, egyenlőre nem tudom, hogy igazi liberálisok, vagy csak "ál"liberálisok e. Mert egy igazi liberális nem csak jogvédő és ő egyenlőként kezelné a cigányt és a magyar tis, vonatkozna mindenkire a törvény stb. Azért nem vonzanak annyira, mert inkább aktivista jellegűek, amolyan fogjuk egymás kezét féle...
Zöldek, ez valahol pozitív, kell a természetvédelem.
Viszont nem tartom őket elég erősnek, mondhatni nem elég vastag a bőr a képükön, sajnos a mai világban ez kell.
Nézzük a jobbikot, szavazz rájuk ha:
szerinted létezik cigánybűnözés vagy ha úgy érzed, hogy őket másként kezelik mint egy magyart, téged diszkriminálnak.
ha tanár voltál, akkor látnod kellett a suliban mi folyt velük kapcs is.
ugyanígy ha a jogok elcseszése is zavar, pl a suliban több joga van egy gyereknek mint a tanárnak és neki kevesebb a kötelessége is mint régen.
ha szerinted jó dolog lenne a kötelező erkölcs VAGY hittan
ha keresztény vagy
ha nem tartod "párthadseregnek" és félelemkeltőnek a magyar gárdát.
ha szeretnéd, hogy egy erősebb nemzetté váljunk, azaz a magyar fogjon össze, legyen egy rendes országunk, ahol a magyar is helyet kap a saját piacán.
esetleg ha a családi adózás is jól jönne neked, tehát 2-3gyereked van, vagy még tervezel.
ha vidéken laksz és szar a közbiztonság és örülnél ha lenne bánmegelőzés, csendőrség.
hát így hirtelen ezeket szedtem össze, ha gondolod kérdezz, szívesen válaszolok.
ha szeretnéd, hogy az összes politikuson vagyonosodási vizsgálatot csináljon az APEH, és elítélje a bűnösöket!
A luxus nyugdíjas politikusoknak minimál-nyugdíjat adjanak.
Ilyen radikális cselekedetre csak a Jobbik képes, ők biztos nem fognak megalázkodni az EU-nak sem.
Hajrá Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!