Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Vona Gábor azt mondta, a...

A Vona Gábor azt mondta, a Jobbik félti a kétharmadát a Fidesztöl! -eggyik beszédjében. -Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 15:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:49

mikor és hol mondta a fidesz, hogy a jobbik miatt nem lesz nekik 2/3-os többségük?

2010. márc. 22. 20:56
 32/43 anonim ***** válasza:

20:56! Sokszor mondtak hasonlókat a fideszes politikusok, főleg az újságíróik.

Szóval Vona részéről ez egy válaszcsapás, egy vicces visszaszólás volt.

2010. márc. 22. 21:18
 33/43 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:18

értem. tehát az újságírókat akarta ezek szerint megviccelni?

akkor most már tudom, hogy miért jött rám a röhögőgörcs...nyilván azért, mert rég hallottam ekkora poént. leszámítva gy.f. pénteki beszédje. szerintem gy.f. és vonának együtt kellene fellépniük a comedy centralban

2010. márc. 23. 00:49
 34/43 anonim ***** válasza:

Nagyon remelem, hogy igy van.

Nem tudom felfogni, hogy az elmult 8 ev utan meg van ember aki az mszp-re akar szavazni. Föleg az öszödi beszed utan, hihetetlenül ostoba emberek vannak.

De ha valaki meg tudja indokolni ezt ertelmesen akkor azt megköszönnem. Ja es az indoklasban az inkabb az mszp, mint a fidesz-az nem elfogadhato.

2010. márc. 23. 14:20
 35/43 anonim ***** válasza:
Én például azért szavazok az MSZP-re, hogy ne legyen a Fidesznek kétharmada. Ha bármi esélyét látnám, hogy nyerhet az MSZP, nem szavaznék most rájuk. Nem akarom, hogy nyerjenek. Nyilvánvaló, hogy a Fidesz fog nyerni. A kérdés, hogy mennyivel. De kétharmaduk ne legyen. Legyen erős ellenzékük. Ezért. (Aki megjegyzéseket tesz az észbeli képességeimre, azt leanyázom, előre szólok.)
2010. márc. 23. 14:38
 36/43 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:38

ha többen is így gondolkodnak, akkor nem éred el a célodat

2010. márc. 24. 16:11
 37/43 anonim ***** válasza:
Többen is így gondolkodnak, de a gyakorlatban elhanyagolható annak az esélye, hogy ez a "több" túl sokat jelentsen. Nem realitás, hogy emiatt véletlenül nyerjen az MSZP. :-))
2010. márc. 24. 16:15
 38/43 anonim ***** válasza:
52%
az kéne még a 2/3 os többség akármelyik pártnak, na akkor ugy lopna meg osztogatna mindenki, ahogy csak tudna
2010. márc. 29. 10:16
 39/43 anonim válasza:

Hát sikerült annyira felhúznom magam a hozzászólásokon, hogy inkább le se írom ide azt a szövevényes káromkodást amit megfogalmaztam eddig!

Mindenki milyen kvrva okos, ha politikáról van szó! Én 2 éve elhatároztam, hogy a Jobbikra fogok szavazni. Megadom nekik az esélyt a szavazatommal, hogy bizonyítsanak valamit. Ha nem jön be, legközelebb nem rájuk szavazok. És nem érdekel, hogy te kire fogsz szavazni! Az se érdekel, ha nem mész el! Csak engem ne b.aszogass azzal, hogy ne szavazzak erre vagy arra!

Ja és elolvastam a programjukat, ami a honlapjukon van.

2010. márc. 30. 02:14
 40/43 anonim válasza:
Meg a másik dolog: Miért kellene egy olyan pártot korlátozni/visszafogni/betiltani, ami minden 10. magyar embert képvisel majd a parlamentben? Ezzel közvetve minden 10. magyar emberrel ezt tennék.
2010. márc. 30. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!