Nemo kapitány (V.A.) kérdése:
A kurcsányferi elégedett magával és az országgal. És te?
Figyelt kérdés
Gyurcsány azt állította, sokminden épült és megvalósult az elmúlt 8 évben. (Az ő kb. 50 cégénél - gondolom.)
"Racionális alternatíva helyett irracionális gyűlölködést keltett a jobboldal" - mondta.
Orvosi vélemény is érdekelne.
2010. márc. 19. 19:09
1/21 anonim válasza:
Gyurcsányt miniszterelnöknek ! Folytassuk az elmúlt 8 évet ! IGEN MSZP !
3/21 anonim válasza:
Azt mondra ír egy k*rva jó könyvet az mszp bűnös dolgairól. Én azt várom.
Milyen címe lesz szerintetek?
Öszödi beszéd 2?
5/21 anonim válasza:
A Fidesszel kapcsolatban igazat mondott.És a gazdasági válság előtt is jobb volt,mint most és amilyen a Fidesz alatt volt és lesz,legalábbis a kisembereknek.
6/21 anonim válasza:
én majd akkor leszek elégedett az országal, ha a kárpát.medencében egy közös hazában élne az összes magyar békességben, igazságosságban, összefogásban, fejlödésben és kisebbségek nélkül!
7/21 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc miért ne lenne elégedett?
Még a bukása után se végezték ki,nem kobozták el a vagyonát,nem küldték börtönbe,nem tiltottálk el a közügytől és még mindig rengeteg"rajongója"maradt.
(egyébként én a Jobbikra fogok szavazni és úgy gondolom,adjuk meg magunknak azt a tiszteletet,hogy Gyurcsány Ferencnek hívjuk és írjuk)
8/21 anonim válasza:
én elégedett vagyok magammal de az mszpvel kevésbé.
10/21 anonim válasza:
Én a legújabb plakátjaikon röhögtem el magam. "ha biztonságos országban szeretne élni" meg "ha biztos nyugdíjat szeretne", akkor az MSZP-re szavaz. Biztonságos ország, Sajóbábony és társai, ugyebár. A biztos nyugdíjról meg már ne is beszéljünk, mert míg az ember egy évet öregszik, a nyugdíjkorhatár kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!