Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A fideszt miért nem zavarja...

A fideszt miért nem zavarja hogy évente több mint ezer muszlim család telepedik itt le az általuk kitalált letelepedési kötvények vásárlásával?

Figyelt kérdés
Miattuk még nem láttam plakátokat kiragasztva, meg a cöf se tartott még bikamenetet, pedig az így beszivárgó muszlimok komolyabb veszélyt jelentenek a társadalomra mint azt itt átvándorló menekültek.

2015. nov. 2. 15:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
Mert abból van nekik pénz.
2015. nov. 2. 15:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Jó de azok akkor nem veszélyeztetik a kultúrát, mert ugyanolyan nemzetiségűek jönnek akik miatt plakátoztak. És ha azt nézzük hogy az az 1000 család évente 4-5 ezer ember alsó hangon, az elég aggasztó.
2015. nov. 2. 16:07
 3/14 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy pl ha terrorszervezetek ide akarják küldeni a kiképzett embereiket, akkor valószínűleg ezt a módot választják.
2015. nov. 2. 16:09
 4/14 tetro ***** válasza:
Kérlek, írd már meg, hogy a letelepülő muszlim "beszivárgó" családok milyen veszélyt jelentenek a társadalomba. Mert én elég sokat járok külföldre, Európán belül is, olyan városokba, ahol jelentős muszlim kisebbség van, és semmi gondot nem okoznak.
2015. nov. 2. 16:13
 5/14 anonim ***** válasza:

4#, az hogy turistaként mit tapasztalsz, meg hogy ott élsz az más.

Nekem egy kolegám 2-3 hónapot dolgozott kasselben.

Nem látta veszélyesnek.

Egy közeli rokonom meg ott tanult 10 éve, és már akkor az egyetemen kioktatták az embereket, hogy török bandát elkerülni, mert a rendör is azt teszi.

A lányokat pedig a feketék folyamatosan csak úgy fel akarták hívni egy-egy körre, csak úgy az utcán. Az egyiket próbálták is berángatni egy autóba, nappal.

2015. nov. 2. 16:20
 6/14 tetro ***** válasza:

16.20

igen, ezzel egyetértek, hogy az egyéni benyomások nem túl relevánsak ilyen témában.

ezért is kértem a kérdezőt, hogy támassza alá valamivel, hogy a "beszivárgók" milyen igazolható veszélyt jelentenek.

2015. nov. 2. 16:23
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Valami hiteles forràs?
2015. nov. 2. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

Nem telepednek le muszlimok.

A letelepedési kötvények főleg a kínaiak körében népszerű.

2015. nov. 2. 17:16
 9/14 Koplárovics Béci ***** válasza:

"És ha azt nézzük hogy az az 1000 család évente 4-5 ezer ember alsó hangon, az elég aggasztó."

Nem is adnak el 4-5000 letelepedési kötvényt összesen, és abból is főleg a Kínaiak veszik a nagy részét (akik nem éppen muszlimok). Melyik kurucinfó-szintű pletykalapban olvastál 1000 muszlim családról? Esetleg van valami kimutatásod, hogy honnan mennyien vannak? Én kerestem, de nem találtam ilyet, te meg nyilván valamire alapozod a kérdést.

2015. nov. 2. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem ártana megjelölnöd a forrást ha már felteszel egy ilyen kérdést. Szó nincs ezer családról. Ahogy az előző válszoló is irta főleg kinaiak veszik.
2015. nov. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!