A fideszt miért nem zavarja hogy évente több mint ezer muszlim család telepedik itt le az általuk kitalált letelepedési kötvények vásárlásával?
4#, az hogy turistaként mit tapasztalsz, meg hogy ott élsz az más.
Nekem egy kolegám 2-3 hónapot dolgozott kasselben.
Nem látta veszélyesnek.
Egy közeli rokonom meg ott tanult 10 éve, és már akkor az egyetemen kioktatták az embereket, hogy török bandát elkerülni, mert a rendör is azt teszi.
A lányokat pedig a feketék folyamatosan csak úgy fel akarták hívni egy-egy körre, csak úgy az utcán. Az egyiket próbálták is berángatni egy autóba, nappal.
16.20
igen, ezzel egyetértek, hogy az egyéni benyomások nem túl relevánsak ilyen témában.
ezért is kértem a kérdezőt, hogy támassza alá valamivel, hogy a "beszivárgók" milyen igazolható veszélyt jelentenek.
Nem telepednek le muszlimok.
A letelepedési kötvények főleg a kínaiak körében népszerű.
"És ha azt nézzük hogy az az 1000 család évente 4-5 ezer ember alsó hangon, az elég aggasztó."
Nem is adnak el 4-5000 letelepedési kötvényt összesen, és abból is főleg a Kínaiak veszik a nagy részét (akik nem éppen muszlimok). Melyik kurucinfó-szintű pletykalapban olvastál 1000 muszlim családról? Esetleg van valami kimutatásod, hogy honnan mennyien vannak? Én kerestem, de nem találtam ilyet, te meg nyilván valamire alapozod a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!