Ha Soros bevallotta, hogy támogatja a migránsokat ( meg szeretné szüntetni a nemzeti államokat Európában), akkor miért tartanak tinfoilheadnek, gyíkemberimádónak?
"A zsidóknak miért nem érdeke a migráció? Ezt kifejtenéd? Én csak arra tudok példát, hogy miért ez az érdekük."
Na! Ez érdekelne. Én zsidó vagyok, és rohadtul nem szeretnék arabokat Magyarországon, de érdekel a te álláspontod is, mester!
"Na! Ez érdekelne"
A zsidók általában szeretik a multikulturalizmust.Legalábbis, eddig szerették.
Ennek azaz oka, hogyha egy ország minél kevésbé homogén, annál könnyebben eltudnak vegyülni.
A történelem során is, a zsidóknak a sokszínű birodalmakban volt jó, mint mondjuk Oszmán Birodalom.A homogén államokban nem volt jó sora a zsidóknak, emiatt nem szerették.
Ebből adódóan, minden országot "sokszínűvé" akarnak tenni.
"A zsidók általában szeretik a multikulturalizmust.Legalábbis, eddig szerették."
Hmm, te többet tudsz a zsidókról, mint jómagam, pedig gondolom te nem vagy az. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!