Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha Soros bevallotta, hogy...

Ha Soros bevallotta, hogy támogatja a migránsokat ( meg szeretné szüntetni a nemzeti államokat Európában), akkor miért tartanak tinfoilheadnek, gyíkemberimádónak?

Figyelt kérdés
[link] " A 2006. évi ukrán narancsos forradalom sikeres támogatásával elérte Ukrajna politikai irányultságának megváltozását." Ezek szerint befolyásolni tud államokat, és úgy irányít, ahogy akar. Tehát nincs zsidó háttérhatalom?

2015. nov. 1. 18:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Úgylátszik nem nyugszanak. Nem sikerül politikai alapon irányítaniuk, ezért most próbálkoznak etnikai alapon. Nem tudom, hogy ezzel hogy fogunk megbírkózni. Talán felébred nyugat is, csak addigra nehogy késő legyen.
2015. nov. 2. 07:30
 22/28 A kérdező kommentje:
Khm,ezt is olvassátok el...;) [link] [link]
2015. nov. 2. 09:51
 23/28 anonim ***** válasza:
A zsidóknak nem lenne érdeke, hogy Európába jöjjön az a sok közel-keleti muszlim, akik Izraelt ellenségnek tartják. Tehát Soros György vagy nem érzi magát eléggé zsidónak (miért is?), vagy ezt alaposan benézte.
2015. nov. 2. 13:47
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
A zsidóknak miért nem érdeke a migráció? Ezt kifejtenéd? Én csak arra tudok példát, hogy miért ez az érdekük.
2015. nov. 2. 21:10
 25/28 anonim ***** válasza:

"A zsidóknak miért nem érdeke a migráció? Ezt kifejtenéd? Én csak arra tudok példát, hogy miért ez az érdekük."

Na! Ez érdekelne. Én zsidó vagyok, és rohadtul nem szeretnék arabokat Magyarországon, de érdekel a te álláspontod is, mester!

2015. nov. 4. 01:15
 26/28 anonim ***** válasza:

"Na! Ez érdekelne"

A zsidók általában szeretik a multikulturalizmust.Legalábbis, eddig szerették.

Ennek azaz oka, hogyha egy ország minél kevésbé homogén, annál könnyebben eltudnak vegyülni.

A történelem során is, a zsidóknak a sokszínű birodalmakban volt jó, mint mondjuk Oszmán Birodalom.A homogén államokban nem volt jó sora a zsidóknak, emiatt nem szerették.

Ebből adódóan, minden országot "sokszínűvé" akarnak tenni.

2015. nov. 4. 17:23
 27/28 anonim ***** válasza:
#24: Akkor bővebben. A Közel-keleten vannak arab országok, és közéjük ékelődik Izrael. Izrael rövid történelme során mindig háborúban állt az arabokkal és más népekkel, akik zsidóellenesekké váltak. Most háború van, és jönnek a muszlimok ezerszámra Európára. Zsidóellenesek, mert túláltalánosítanak, és nem tudják elválasztani az ellenséges Izraelt a zsidóktól. Gyűlölik őket. Bár ahogy elnézem, többen itt szeretnének égő zsinagógákat látni.
2015. nov. 4. 23:14
 28/28 anonim ***** válasza:

"A zsidók általában szeretik a multikulturalizmust.Legalábbis, eddig szerették."

Hmm, te többet tudsz a zsidókról, mint jómagam, pedig gondolom te nem vagy az. Érdekes.

2015. nov. 5. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!