Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az LMP-t amerikai ingatlanos...

Az LMP-t amerikai ingatlanos látja el pénzzel?

Figyelt kérdés
Eddig szimpik voltak, de most ezt olvastam róluk. www.index.hu Amerikai ingatlanos az LMP legnagyobb támogatója. 2010. március 14., vasárnap 16:06.
2010. márc. 15. 15:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Én 10 évet énekeltem egy keresztény kórusban, és kijutottunk egy nemzetközi versenyre külföldre, egy zsidó pasas felajánlotta, hogy fizeti az egészet, azért tette, mert ott, ahova mentünk, abban az országban élt egy helyi család, akik fiatalkorában neki segítettek, nem magyarok voltak. Csak a saját honfitársaid segíthetnek? És miből gondolod, hogy annak a gazdag fazonnak nincsenek magyar gyökerei, hiszen annyi híresség, (amerikainak ismert) színész magyar származású apai vagy anyai ágról, vagy mindkét szülő részéről. A világháború idején sokan mentek ki.
2010. márc. 15. 15:50
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Köszönjük 15:50 ezt az egyáltalán nem ideillő történetet :) Tudod van egy kis különbség egy kórus meg egy párt között, amit külföldiek nyomnak pénzzel és kopogtatókat hamisít.

[link]

[link]

[link]

2010. márc. 15. 15:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Csak azért írtam, mert akinek van pénze, azt támogat, akit akar, és rengeteg magyar származású ember él kint például az Egyesült Államokban, itt csak azt látjuk, hogy amerikai, de lehet, hogy ők is a háborúban menekültek ki.
2010. márc. 15. 15:55
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Csak azt nem tudom mit lát el rajtuk... Nem hallani őket, nem látni őket. Mintha nem is léteznének.
2010. márc. 15. 16:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Mr. Field nem magyar és nincsenek magyar ősei, ő egy amerikai ingatlanfejlesztő. Lakóparkokat épit. Biznisz neki a politika is.
2010. márc. 15. 21:28
 16/20 A kérdező kommentje:
„Erre a támogatásra úgy tekintek, mint egy befektetésre a magyar demokráciába – mondta Richard Field az Indexnek".
2010. márc. 15. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:

Lehet hogy meg fog lepni, de szerinted a többi párt honnan teremti elő a több százmilliós kampányhoz a pénzt?

Természetesen adományokból, illetve tagdíjakból. Az egyetlen különbség az LMP és a többi párt között, hogy náluk nyilvános a kampányszámla, a többi pártnál pedig titkos. Minden forintot lekövethetsz az LMP honlapján, illetve név szerint közlik az összes támogatójukat asszem 100 ezer forint felett. Az összes többi párt erről mélyen hallgat, nem hozzák nyilvánosságra a kampányra költött összegeket, sem azt hogy honnan van erre pénzük.

A becslések alapján pedig valószínű, hogy messze az LMP költ a legkevesebbet kampányra az ismertebb indulók közül. Őket is, mint más pártokat magánemberek, cégek adományaiból pénzelik amíg a parlamentbe nem kerülnek.

Én szerintem korrekt dolog nyilvánosságra hozni az adakozókat, nekem az a furcsa, hogy a többi párt titkolózik, és közben hatalmas rendezvényeket meg ezernyi plakátot finanszíroznak valamiből.

2010. márc. 16. 00:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Ingatlanfejlesztő, hah? Azt jelenti a Lehet Más a Politika, hogy Izrael helyett az USA vásárolja fel Magyarországot? :O
2010. márc. 16. 08:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindegyik pártot támogatják magán emberek, és akkor mi van világvége.

Ne írj ide ha nem értesz a politikához.

2010. márc. 17. 21:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Elfogyott a pénzük, leálltak a kampányolással, kérnek adományokat. Hát ennyi igaz a bulvár állításaiból. Csakazértis rájuk fogok szavazni.
2010. márc. 31. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!