Az LMP-t amerikai ingatlanos látja el pénzzel?
Lehet hogy meg fog lepni, de szerinted a többi párt honnan teremti elő a több százmilliós kampányhoz a pénzt?
Természetesen adományokból, illetve tagdíjakból. Az egyetlen különbség az LMP és a többi párt között, hogy náluk nyilvános a kampányszámla, a többi pártnál pedig titkos. Minden forintot lekövethetsz az LMP honlapján, illetve név szerint közlik az összes támogatójukat asszem 100 ezer forint felett. Az összes többi párt erről mélyen hallgat, nem hozzák nyilvánosságra a kampányra költött összegeket, sem azt hogy honnan van erre pénzük.
A becslések alapján pedig valószínű, hogy messze az LMP költ a legkevesebbet kampányra az ismertebb indulók közül. Őket is, mint más pártokat magánemberek, cégek adományaiból pénzelik amíg a parlamentbe nem kerülnek.
Én szerintem korrekt dolog nyilvánosságra hozni az adakozókat, nekem az a furcsa, hogy a többi párt titkolózik, és közben hatalmas rendezvényeket meg ezernyi plakátot finanszíroznak valamiből.
Mindegyik pártot támogatják magán emberek, és akkor mi van világvége.
Ne írj ide ha nem értesz a politikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!