de nagyon remélem, h az embereknek lesz agya, és a családtagjaikon kívül senki nem szavaz rájuk :P
2010. márc. 22. 16:57
16/21 anonim válasza:
Szerintem megeshet, bár nem lepődnék meg, ha nem jutnának be, de azért némi kis esély van rá. Én örülnék neki.
2010. márc. 22. 18:52
17/21 anonim válasza:
Szerintem most már jó eséllyel igen, hogy a kopogtató cédula gyűjtést sikerrel teljesítették, azok után is, hogy a Fidesz minden cédulát megpróbált adatbázis alapján begyűjteni.
2010. márc. 23. 01:39
18/21 anonim válasza:
Szabó Timi nem csalt, csak a bizottság próbált kicsit keresztbe tenni. Még a saját céduláját sem akarták elfogadni.:)
Amúgy tuti bejut, rendre 5% fölött mérik, és az MDF kisése miatt megsokszorozódtak az esélyeik.
Az meg, hogy a tagok külföldön végzett magyar fiatalok marhaság... Ismerek jó pár tagot és mind itt tanul...
2010. márc. 28. 15:39
19/21 anonim válasza:
akik a kopogtatójukat az LMPnek adták, egyáltalán nem biztos hogy rájuk fognak szavazni!!! tisztán láttam mit csinálnak a kopogtatósok, könyörögnek a cédulákért, sok ember meg többnyire lesz@rja kinek adta
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!