Milyen lenne ha csak nő politikusaink lennének?
"Bár persze nők között is vannak hülyék,"
Ezt hozzászólásod is igazolja. :)
Az országok folyamatosan háborúznának egymással, az országokon belül pedig polgárháborúk lennének.
Ha 3 nőt összezársz, 2:1 arányban megoszlanak és ellenségeskedni kezdenek egymással. Ha 4 nőt összezársz, 3:1 vagy 2:2 arányban ellenségeskednek. Ha 5 nőt összezársz, 3:2 arányban klikkesednek és fúrják egymást. Ha 6 nőt, akkor abból 4:2, 3:3 vagy 5:1 lesz (majd az 1 távozása/öngyilkossága után folytatják 3:2-vel :DDD )
Aki élt kollégiumban, az tudja, hogyan működnek a nők csoportban.
És akkor képzeljük el, milyen lenne egy nők által vezetett ország, vagy a nők által vezetett országok világa.
Ezzel ellentétben viszont ha csak férfiak rendelkeznének vezető pozíciókkal és a nők teljesen férfi uralom alatt lennének, akkor a gazdasági élet nagyon visszafejlődne. A férfiak ugyanis főleg azért dolgoznak, hogy pénzük legyen, a pénz pedig évezredek óta arra való, hogy a nőnek imponál. Ha a nők teljesen el lennének nyomva, nem lenne szükség gazdagságra, az emberek a szabad időt részesítenék előnyben a munkával szemben, és visszafejlődne a civilizáció.
Ez itt például a finn elnökasszony:
Szerintem azért választották meg, hogy elijesszék a ruszkikat.
Hajajj...
FÉNYÉVEKRE le vagyunk maradva Európától, és nem csak gazdaságilag, hanem mentalitásban is, amint azt az itt válaszolók 99%-a is demonstrálta.
Minden ilyen elmaradott, konzervatív gondolkodású egyénnek kötelező jelleggel előírnák egy tanulmányutat a skandináv országokba.
Csak azért, mert kétszázmillió légy a sz@rt szereti, még nem jelenti azt, hogy az jobb, mint a gyümölcs. Ma sokan azt tartják, hogy mindent ki kell próbálni, hát én mégse hiszem, hogy ki kéne próbálni azt, milyen édes a kéj amit egy gyilkos érez, mikor átvágja az áldozata torkát. De a többi modern vívmány nagy részéről is ugyanez a véleményem, nem hinném, hogy jobb ember lennék drogos, transzvesztita feministaként.
Tanulmányutat meg én írNÉK elő neked, az általános iskolába, hogy megtanulj helyesen írni. Bár tudom, ez is konzervatív maradvány...
"Tanulmányutat meg én írNÉK elő neked"
Mert te még soha nem gépeltél el semmit, ugye? De persze tudom, mindig könnyebb belekötni bármibe, ami épp kéznél van, semmint érdemben válaszolni magára a tényleges felvetésre.
Amit ugyanis válaszoltál, az teljesen szokásos sablonszöveg.
NEM azért követendő a skandináv példa, mert sokan vannak arrafelé, hanem azért, mert régóta élnek már úgy, ahogy, és nagyon is jól élnek, érdekes módon, tehát láthatólag bevált nekik az értelmes, civilizált gondolkodás. De persze aki még sose járt ott, nem élt köztük, az nyilván nem tudhatja - ezért is mondtam, hogy mindenképp körül kell nézni ott, hogy felnyíljon az ember szeme, és észrevegye, mennyire le vagyunk maradva.
Ez nem elgépelés. Elgépelés az, hogy pl. mondjuk helyett monjduk-ot írsz. Velem is szokott lenni ilyen, nem is szólok érte senkinek. Amit te írtál, az viszont egy nyelvhelyességi hiba, olyan, mint a suksüközés. Mert az írnák is lehet helyes, csak éppen az többes szám harmadik személy és tárgyeset...
Ami a sablonszöveget illeti, szerintem meg a tiéd az. Mi az, hogy "le vagyunk maradva"? Miért kéne nekünk magunkat máshoz méregetni? Mi itt így gondolkodunk, ők meg ott úgy, aztán passz. Ha liberális lennél, pont hogy így gondolnád, de én még valódi liberálist nem láttam, csak liberálfasisztákat, akik a saját gondolkodásmódjukon kívül mást nem képesek elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!