Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért mondják azt többen...

Miért mondják azt többen mostanában, hogy nincs esélye másnak megnyerni a 2018-as választást, mint a Jobbiknak?

Figyelt kérdés

2015. szept. 2. 07:23
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

Kedves kérdező! Először is a kérdésed helytelen, mivel szerintem nem azt mondják, hogy csak a jobbiknak van esélye nyerni, hanem a jobbiknak van esélye legyőzni a Fideszt.

Az én válaszom röviden annyi, hogy azért nekik van esélyük, mert a baloldal (MSZP) 2002 és 2010 között tönkretette és becsapta az országot, így nekik már sok hitelességük szerencsére nem maradt, és ez nem is baj. Az LMP mint normális baloldali párt, túl gyenge egy esetlege győzelemhez, és az egyetlen párt akinek a népszerűsége folyamatosan és a legnagyobb mértékben növekszik az a jobbik, és ezt felesleges is tagadni.

Annyit még hozzá tennék, hogy a Jobbik ezt úgy teszi, hogy nincs mögötte média birodalom így neki sokkal nehezebb szimpatizánsokat szereznie, és a legtöbb kommentelőn is látszik, hogy a Jobbikot csak annyira ismeri mint amennyire más pártokokkal szimpatizáló médiumok bemutatják. Úgyhogy, én mindenkinek ajánlom a youtubon a Nemzeti1tv és a Jobbik a parlamentben X csatornát vagy online hírportálként az alfa hírportált, ahol jobban megismerheteitek a Jobbik programját, és elképzeléseit, mert ezeken a felületeken van csak lehetősége a Jobbiknak a véleményét torzítás nélkül átadnia.

2015. szept. 23. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!