A Jobbik győzelméhez tényleg a nyugdíjasok szavazatai kellenének?
Nem. A Jobbik győzelméhez egy kevésbé radikális, nem idejétmúlt, élhetetlen program kellene. Ez nem csak a párton múlik. A szavazóik is lejáratják a pártot rendesen.
Rengeteg nyugdíjas szavaz a Jobbikra a környezetemben egyébként, a politikai nézetek kortól függetlenek. Ahogy lehet narancsforradalmas Orbán Viktor fanklub tag, vagy nosztalgiázó kommer MSZP-s, úgy lehet Horthysta Jobbikos is egy nyugdíjas.
Nem. Az állampolgárok szavazatai, kellő számban.
Tehát mindenféle nyugdíjtól függetlenül a döntő kérdés az, mennyien hiszik el a Jobbik propagandáját (mert programját nem látni - a program végrehajtható,a propaganda nem, ez a különbség)
*Élhető program.
#1-es voltam, nem tudom hogyan siklottam át egy ekkora hibán.
A népesség öregedik, ezért nyilvánvalóan ők fogják kitenni előbb-utóbb a szavazó állampolgárok többségét. A fiatalság nem is nagyon akar foglalkozni a politikával, nem vagyok mai gyerek, de már nekem is azt mondogatták hogy úgy tanuljak, külföldön is megálljam a helyem. Ők sincsenek ezzel máshogy, ha itthon nem lehet változtatni a politikán, és úgy egyáltalán nem érdemes foglalkozni vele, akkor inkább kivándorolnak. Nem hibáztatom őket.
Igen mivel belőlük van 3 millió vagyis az ország 1/3-a.
Az már más kérdés h én egy Jobbikos nyugdíjast se ismerek.
De az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!