Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik győzelméhez tényleg...

A Jobbik győzelméhez tényleg a nyugdíjasok szavazatai kellenének?

Figyelt kérdés

2015. aug. 18. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
48%

Nem. A Jobbik győzelméhez egy kevésbé radikális, nem idejétmúlt, élhetetlen program kellene. Ez nem csak a párton múlik. A szavazóik is lejáratják a pártot rendesen.

Rengeteg nyugdíjas szavaz a Jobbikra a környezetemben egyébként, a politikai nézetek kortól függetlenek. Ahogy lehet narancsforradalmas Orbán Viktor fanklub tag, vagy nosztalgiázó kommer MSZP-s, úgy lehet Horthysta Jobbikos is egy nyugdíjas.

2015. aug. 18. 10:04
 2/6 anonim ***** válasza:
6%

Nem. Az állampolgárok szavazatai, kellő számban.

Tehát mindenféle nyugdíjtól függetlenül a döntő kérdés az, mennyien hiszik el a Jobbik propagandáját (mert programját nem látni - a program végrehajtható,a propaganda nem, ez a különbség)

2015. aug. 18. 10:05
 3/6 A kérdező kommentje:
De e legtöbb szavazó nyugdíjas (már, aki részt is vesz a szavazáson!)
2015. aug. 18. 10:13
 4/6 anonim ***** válasza:

*Élhető program.

#1-es voltam, nem tudom hogyan siklottam át egy ekkora hibán.

A népesség öregedik, ezért nyilvánvalóan ők fogják kitenni előbb-utóbb a szavazó állampolgárok többségét. A fiatalság nem is nagyon akar foglalkozni a politikával, nem vagyok mai gyerek, de már nekem is azt mondogatták hogy úgy tanuljak, külföldön is megálljam a helyem. Ők sincsenek ezzel máshogy, ha itthon nem lehet változtatni a politikán, és úgy egyáltalán nem érdemes foglalkozni vele, akkor inkább kivándorolnak. Nem hibáztatom őket.

2015. aug. 18. 11:11
 5/6 szántóvető ***** válasza:
100%
igen,a nyugdíjasok döntenek ebben az országban hiszen ők vannak többen ill. ők el is mennek szavazni.
2015. aug. 18. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen mivel belőlük van 3 millió vagyis az ország 1/3-a.

Az már más kérdés h én egy Jobbikos nyugdíjast se ismerek.

De az övék.

2015. aug. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!