Szavaznátok Fásy Ádámra?
Fásyra csak az szavaz, aki szerint a politika nem más, mint felnőtt, öltönyös bohócok gyülekezete, akik nem mellesleg pofátlanul sokat keresnek rajtunk. Ha innen nézzük, szerintem sajnos, jók az esélyei.
Hiába, ez az ország nem érett még a demokráciára, mert az agyakban csak sötét rosszindulat vagy birkaeszű beletörődés lakik, saját gondolatok, és polgári öntudat helyett. Elég csak megnézni a "celebjeinket"! Legtöbbjük üres, ostoba és tehetségtelen, mégis sokan kíváncsiak rájuk. Ennyire igénytelen ez az ország...
én igenis szeretem a győzikét meg a pákót meg a tüncikét!
És a többit is.
Na, szép világ lenne itt, ha Fásy lenne a miniszterelnök. Ha eddig nem röhögtek rajtunk az EU-ban, hát majd akkor röhögnének csak igazán.
Amúgy Fásy egy hülye :D
Heti hetes bohócaira is szavaznék, nem csak Fásyra, no meg Pákora :D Ezek
Cirkuszt a népnek, meg Dáridót :D, lehet meg is szavaznám őket :D
poén menüponthoz írd...
VONA GÁBOR HAJRÁÁÁÁ!!
Szebb jövőt!
Szeretem én mulatós zenét. Nincs is azzal gond, de ez a pasas még énekelni sem tud, nem hogy politizálni...
Szavazzon rá a családja, mert más nem fog!
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!