Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van olyan honlap, ami FÜGGETLE...

Van olyan honlap, ami FÜGGETLENÜL összehasonlítja a mai magyar pártok politikáját, terveit stb?

Figyelt kérdés

fontos, hogy független legyen és tényszerűen ábrázolja a helyzetet, nem ócsárolja a másikat, csak felvilágosítja az embert.

köszönöm:)

2010. márc. 5. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Tehát, egy párttag, pártfunkciót vivő házaspár által vezetett magazin neked a függetlenség csimborasszója. Megerősíted azt a felvetésemet, hogy a jobbikosok 99.99 százaléka nyilasból lett kommunista lett volna pár évtizeddel korábban, majd pedig munkásőr.
2010. márc. 5. 14:53
 12/20 anonim ***** válasza:
14:32 Nem, egyszerűen egy "politikai felmérés" nem lehet független.
2010. márc. 5. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

lesz egy ilyen lap, haverral tervezzük, a domain már kész, az oldal motor is. a jobbik program elemzése már kész, a többi még vár ránk, kicsit leálltunk, mert a választások előtt akartuk kitenni, de sajnos nem fog összejönni. Így nem rohanunk vele, cél az elkövetkező 4 év. és majd a 4 év múlva jövő választás. addig pedig majd gyűlnek rajta az adatok.

amúgy azért lesz pártfüggetlen főleg, mert nem egyoldalú a hozzáállásunk. pl én jobbikos vagyok, haver pedig gyűlöli őket és inkább liberális eszméjű. vannak-voltak vitáink, de így gyakorlatilag én figyelem, hogy ne essen át a ló túlsó oldalára, és ő is figyel engem, hogy én se.

fontos, hogy bár különböznek a nézeteink, mégis együtt tudunk működni és képesek vagyunk mocskolódás nélkül véleményt mondani amik csak a tényeket tartalmazzák. ez a fontos.

2010. márc. 5. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Nincs, és nem is lehet. Ne feledd, hogy utoljára Mohamed koporsója volt független.
2010. márc. 5. 15:28
 15/20 A kérdező kommentje:
15:27-es, ha esetleg megírnád (privátban vagy itt, mindegy) az oldalatok címét, megköszönném... :)
2010. márc. 5. 15:42
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

ha adsz lehetőséget privát küldésére akkor megadom, de 1-2(talán 3) hónapig még tuti nem indul el. Jelenleg egy közös projectet már elindítottunk azt fejlesztgetem, plusz van maszek melóm is otthonra pluszba, na meg van napi reggeltől estig bejárós melóm (szintén webfejlesztés), így csak este meg hétvégén tolom a dolgokat, de elég jó a teljesítményem így is.

szal megadom szívesen a címét, de inkább úgy járunk a legjobban, ha adsz te egy mailcímet amire írhatok ha elkészült, lehet csinálok a domain alá amolyan feliratkozást is majd, ahova bárki beküldheti a mail címét, hogy menjen ki értesítő ha elindulunk. nem baj ha lesz pár kezdő látogató ez tuti. de mondjuk egy politikával foglalkozó lap pillanatok alatt felfut úgyis, ha jó a téma.

2010. márc. 5. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
jah bocs, látom van lehetőség privátot küldeni, ha írok.
2010. márc. 5. 16:12
 18/20 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 5. 16:22
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
küldtem privátot.
2010. márc. 5. 16:23
 20/20 A kérdező kommentje:
egyébként a www.magyarorszagvalaszt.hu -t megnéztem és nagyon hasznosnak találtam. köszönöm.
2010. márc. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!