A kormány szerint az idejött erdélyiek is bevándorlónak számítanak vagy nem?
Akkor az anyaországiak is menjenek vissza Mongóliába, mert ott az őshazánk?
A határon túliak is bevándorlók, ha áttelepülnek. Igaz, őket senki nem üldözi el a lakhelyükről, mint a harmadik világbelieket.
" A kérdező kommentje:
3: Te tudtad hogy a hunok Belső-Ázsia sztyeppéiről származó, valószínűleg ótörök nyelvű nomád nép tagjai voltak?!"
Ezt minden hun és minden magyar tudja. Egyéb kérdés?
Szerintem nem.
Meg az épeszű emberek szerint sem, nem mindegy, hogy kecskepásztorokról, teljesen más kultúrából érkezőkről van-e szó.
Az erdélyi magyar nem bevándorló. A zalaegerszegiek sem bevándorlók, ha feljönnek Budapestre.
Hülye kérdéseid vannak.
A magyarok a honfitársaink, bárhol élnek is. Trianon következtében élnek más országban, az akaratukon kívül, felülről rájuk erőszakolt döntés következtében. Úgyhogy szégyen és gyalázat, hogy egybemosod az afrikai menekültekkel. Akik pedig gyalázzák a határon túli magyarokat, köpjék szembe magukat, tanulatlan, ordenáré csürhe.
Szóval kérdező, gondolkozz már el magadon, hogy miért sértegeted a magyar embereket, akik a Kárpát-medencében élnek! A magyar államnak kötelessége őket segíteni minden helyzetben, mert ők magyarok, és nem holmi jött-ment bevándorlók a harmadik világból! Azokhoz tényleg semmi közünk, az Európa problémája, a magyarok problémája pedig a miénk!
Esetleg, ha Európa foglalkozna a szlovákiai nyelvtörvényekkel, a romániai magyar oktatási intézmények üldözésével, akkor engem is érdekelne az ő menekült-ügyük... És jó lenne, ha te is inkább többet foglalkoznál a magyar-kérdéssel, határon túl, hogy ők milyen problémákkal néznek szembe nap mint nap. Vannak olyan helyek, ahol még magyarul sem szólalhatnak meg, a saját anyanyelvükön, Európa közepén! Inkább ezen háborodnál fel, komolyan, nem is értem, hogy jut eszedbe ilyen kérdést feltenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!